Η Λόρα Μπενάντι απέβαλε πάνω στη σκηνή και στέλνει ευχαριστίες για την υποστήριξη

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα».

Article featured image
Article featured image


Η ηθοποιός Λόρα Μπενάντι περιέγραψε σε μια συγκλονιστική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν απέβαλε πάνω στη σκηνή και έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή της αποβολής και τις ώρες που ακολούθησαν και αποκάλυψε ότι έχει ξαναβιώσει κι άλλες φορές στο παρελθόν αυτό το τραγικό γεγονός.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός ευχαρίστησε τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα γεννήθηκε πέρυσι, μέσω παρένθετης μητέρας και τόνισε ότι πάντα ήταν στο πλευρό της.

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής. Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν τη στιγμή της αποβολής πάνω στη σκηνή, αλλά και με το πέρας αυτής: «Ευχαριστώ όλους στο ακροατήριο για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Ευχαριστώ το συγκρότημά μου που με κράτησε, άνευ όρων, στις καρδιές του, και το πλήρωμα που δούλεψε τόσο σκληρά για να με κάνει να νιώσω όσο πιο άνετα γίνεται. Ευχαριστώ τους φίλους και τους συναδέλφους μου ερμηνευτές που συγκεντρώθηκαν γύρω μου και με τόση ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μου».



«Ο Πάτρικ κι εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και το θαύμα των δύο κοριτσιών μας. Το ένα το κυοφόρησα εγώ και το άλλο ένας άγγελος επί Γης. Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι», ανέφερε. «Δεν το μοιράζομαι αυτό για να κερδίσω συμπόνοια ή προσοχή», ξεκαθάρισε, «αλλά για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους που έχουν υποφέρει πως δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι σας. Και για να το θυμίσω και στον εαυτό μου», κατέληξε.



Σε δεύτερη ανάρτησή της ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και όσους μοιράστηκαν μαζί της τις δικές τους ιστορίες.


Ποια είναι η Laura Benanti

H Laura Benanti είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια από την Αμερική. Εχει λάβει πέντε υποψηφιότητες για το βραβείο Tony σε όλη την καριέρα της στο Broadway, κερδίζοντας ένα το 2008 για τον ρόλο της ως Λουίζ στην αναβίωση του μιούζικαλ Gypsy. Έχει επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Supergirl και στη μουσική δραματική σειρά Nashville.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ