Η καλλιτέχνιδα που παντρεύτηκε φάντασμα θέλει να κάνει εξορκισμό για να μείνει ήσυχη

Συνειδητοποίησε ότι ο γάμος μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός φαντάσματος δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα που παντρεύτηκε ένα φάντασμα θέλει να κάνει πλέον εξορκισμό καθώς ο σύζυγός της κάνει τη ζωή της κόλαση.

Η 38χρονη Brocarde από το Oxfordshire παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Edwardo, πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους, αλλά πλέον θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση. Λέει πως ο άντρας της – ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ένα φάντασμα στρατιώτη από τη βικτωριανή εποχή – την καταδιώκει και δεν την αφήνει ήσυχη. Όπως λέει η ίδια άρχισε να τη στοιχειώνει πλέον χρησιμοποιώντας «τις κραυγές ενός μωρού που κλαίει».



«Είμαι στο τέλος της σχέσης μου. Δεν θέλω να παραδεχτώ την ήττα, αλλά νιώθω ότι το να είσαι παντρεμένος με ένα φάντασμα δεν λειτουργεί», λέει η 38χρονη.

Η Brocarde είπε επίσης ότι έχει βιώσει «σκοτεινές σκέψεις» τον τελευταίο καιρό, τις οποίες έχει συνδέσει με τον Edwardo - επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θέλει να τερματίσει τη σχέση τους

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός στράφηκε μάλιστα και σε ένα μέντιουμ στην αρχή της χρονιάς για συμβουλευτική γάμου, αλλά ο Edwardo δεν ήθελε να το πάρει στα σοβαρά.



Η Brocarde είπε ότι δεν πίστευε στα φαντάσματα μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της - ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στο δωμάτιό της και 5 μήνες μετά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Πολλές εκκλησίες δεν τους δέχονταν, ωστόσο το ζευγάρι κατάφερε να παντρευτεί τελικά σε ένα εγκαταλελειμμένο παρεκκλήσι στις 31 Οκτωβρίου και έκανε μήνα του μέλιτος στο Barry Island.



Η Brocarde έχει πει προηγουμένως ότι στο γάμο τους παρευρέθηκαν η Marilyn Monroe, ο Elvis, ακόμη και ο Henry VIII - καθώς ήταν ανοιχτός τόσο για ζωντανούς όσο και για νεκρούς. Μιλώντας για τον γάμο τους, είπε: «Ο Edwardo δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε ένα ακατάλληλο σχόλιο για την Marilyn Monroe», γεγονός που κατέστρεψε τελείως τη βραδιά της καλλιτέχνιδας.



Με πληροφορίες από Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ