Έξαλλη η τραγουδίστρια που παντρεύτηκε φάντασμα επειδή ο «σύζυγός» της χάλασε τον μήνα του μέλιτός τους

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Edwardo «εισέβαλε» στην κρεβατοκάμαρά της ένα βράδυ της περασμένης χρονιάς, στέλνοντας «αισθήσεις» στο σώμα της.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι «παντρεύτηκε ένα φάντασμα» είναι έξαλλη αφού ο νέος της σύζυγος «κατέστρεψε» τον μήνα του μέλιτός τους στο Μπάρι.

Η τραγουδίστρια Brocarde έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ασυνήθιστη σχέση της με το φάντασμα Edwardo, όταν παντρεύτηκε τον απόκοσμο σύντροφό της, νωρίτερα φέτος.



Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Edwardo «εισέβαλε» στην κρεβατοκάμαρά της ένα βράδυ της περασμένης χρονιάς, στέλνοντας «αισθήσεις» στο σώμα της.

Από τότε, έρχονταν ολοένα και πιο κοντά, μέχρι που αντάλλαξαν τους όρκους τους στο Παρεκκλήσι του Άσυλου στο Λονδίνο την ημέρα του Halloween.



Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο μήνας του μέλιτός τους στο Barry Island, στο Glamorgan της Νότιας Ουαλίας, δεν ήταν όπως τον φανταζόταν η Brocarde, αφού η ίδια λέει ότι ο απόκοσμος σύζυγός της τον «κατέστρεψε».

Μιλώντας στην Daily Star, η Brocarde ανέφερε πώς στην προσπάθειά του να γίνει πιο παθιασμένος, ο Edwardro την κάλυψε με άμμο και της έριξε και ένα χωνάκι παγωτό στο πρόσωπο.

«Το ταξίδι γινόταν ολοένα και χειρότερο», είπε.

«Ο Edwardo νόμιζε ότι ήταν ρομαντικό να με ρίξει στο έδαφος για να παίξουμε στην άμμο, ενώ εγώ προσπαθούσα να μοιραστώ το παγωτό μου μαζί του, το οποίο τελικά κατέληξε παντού, σε όλο μου το πρόσωπο, στα μαλλιά μου και φυσικά η άμμος κόλλησε πάνω του, έτσι φαινόταν σαν να είχα τσακωθεί με έναν γιγάντιο γλάρο».



Ο Brocarde συνέχισε: «Θα έπρεπε να ήμασταν σε έναν καταπληκτικό μήνα του μέλιτος, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ήταν απλώς μια καταστροφή. Ο Edwardo ήταν πάντα απρόβλεπτος, οπότε είναι λογικό ότι θα μάς το χαλούσε!».

Η καλλιτέχνιδα συνέχισε λέγοντας πως ο σύζυγός της προφανώς και δεν έχει τραπεζική κάρτα, «επομένως είμαι πάντα εγώ αυτή που πρέπει να πληρώνει όπου κι αν είμαστε». Πρόσθεσε επίσης πως το φάντασμα «τρελαίνεται με τα μίνι μπαρ των δωματίων στα ξενοδοχεία που μένουν. Τα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών μένουν πάντα μυστηριωδώς άδεια, εκτός από το τζιν, εκείνα μένουν πάντα όρθια, προφανώς δεν του αρέσει. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο πρότεινε να παραγγείλουμε 12 μπουκάλια από την καλύτερη σαμπάνια στο δωμάτιο, ενώ γνώριζε ότι πρέπει να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό!»



Η Brocarde, από το Oxfordshire, πρόσθεσε ότι ο Edwardo «ζηλεύει περισσότερο» τα Χριστούγεννα, αφού όταν προσπαθούσε να στολίσει δέντρο εκείνος «το χτυπούσε».

«Μισεί τη σκέψη ότι ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα αν και του έχω πει ότι επισκέπτεται τους πάντες και ο λόγος που έρχεται και σε εμένα δεν είναι επειδή με θέλει. Αλλά απλά δεν καταλαβαίνει!», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ