Η 37χρονη που είχε παντρευτεί μια κούκλα λέει πως η σχέση της «κρέμεται από μια κλωστή»

Ισχυρίζεται πως ο χειροποίητος σύζυγός της την απάτησε.

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε μια κούκλα που της έφτιαξε η μαμά της, λέει ότι η σχέση τους «κρέμεται από μια κλωστή» ένα χρόνο μετά και κατηγόρησε τον χειροποίητο σύζυγό της ότι την απάτησε.

Η 37χρονη Meirivone Rocha Moraes, ήταν έτοιμη να γιορτάσει την επέτειο ενός έτους με την κούκλα Μαρσέλο, όταν μια φίλη της, τής είπε πως τον είδε να μπαίνει κρυφά σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα.



Η Meirivone είχε προηγουμένως γίνει πρωτοσέλιδο όταν μίλησε για τη σχέση της με τον Μαρσέλο, τον οποίο έραψε η μητέρα της επειδή η 37χρονη παραπονιόταν ότι είναι single και είχε αγχωθεί που δεν είχε παρτενέρ για χορό.



Στις 18 Δεκεμβρίου 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια γαμήλια τελετή στην οποία συμμετείχαν 250 καλεσμένοι, ενώ δεν άργησαν να φέρουν στον κόσμο και την κούκλα-μωρό τους, τον Μαρσελίνιο.



Όπως είχε πει τότε, η γέννα διήρκησε μόλις 35 λεπτά και έλαβε χώρα στο σπίτι της, με γιατρό και νοσοκόμα στο χώρο, ενώ έκανε επίσης livestream μετάδοση του τοκετού σε ένα κοινό 200 ατόμων.


Δυστυχώς όμως, καμία σχέση δεν είναι τέλεια...

Η Βραζιλιάνα ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Μαρσέλο κοιμούνται πλέον σε ξεχωριστά δωμάτια, αφού ανακάλυψε ότι την «απατούσε» με άλλη γυναίκα.

Μίλησε για τον ρομαντικό κλονισμό τους σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες likes.



Η συντετριμμένη Meirivone είπε: «Μια φίλη μου, μού είπε πως είδε τον Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ ήμουν στο νοσοκομείο για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Μαρσελίνιο, τον γιο μας, ο οποίος είχε ίωση.

«Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω στο κινητό του και είδα τις συζητήσεις που επιβεβαίωναν ότι με απατούσε. Συνέχισε να αρνείται τα πάντα και είπε ότι με αγαπάει πολύ, και ζητούσε συγχώρεση κλαίγοντας. Ο τσακωμός μας ήταν τόσο άσχημος που τρόμαξε τον γιο μας τόσο πολύ σε σημείο που έκλαιγε, οπότε του φώναξα: "Βλέπεις τι έκανες;" Τον ρώτησα ποια ήταν η γυναίκα και δεν απάντησε».

@meirivonerocha a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith



Αν και αρχικά σκέφτηκε να διώξει εντελώς τον Μαρσέλο από το σπίτι, συμφώνησε να τον αφήσει να μείνει.

«Ήθελα να τον βγάλω έξω από το σπίτι, αλλά το μωρό μας μεγαλώνει και σε αυτό το στάδιο θα του έλειπε πολύ ο πατέρας του. Επίσης, η αγάπη που νιώθω γι 'αυτόν με έκανε να τον συγχωρήσω - όχι εντελώς - αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τον άντρα μου. Πρέπει να μιλήσω μαζί του, για να αποφασίσει μια για πάντα ότι δεν θα με απατήσει ξανά», είπε η γυναίκα.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok, ο Μαρσέλο και ο Μαρσελίνιο φαίνονται να κάθονται μαζί στον καναπέ όπου είχε εξοριστεί η κούκλα.

@meirivonerocha pode i trabalhar mamãe papai cuida de mim #mulhercasoucomboneco ♬ Love Of My Life - Metrow Ar

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ