Η Σάρα δηλώνει «αντικειμενόφιλη» και θέλει να παντρευτεί τον Ντίκι το αεροπλάνο

Η Sarah είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις και με ανθρώπους αλλά συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να νιώσει ρομαντικά συναισθήματα για αυτούς.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Mercury News and Media

Μια γυναίκα μίλησε για την κάπως ασυνήθιστη σχέση της με ένα αεροπλάνο που ονόμασε Ντίκι.

Η 23χρονη Sarah Rodo είναι «objectum sexual», που σημαίνει ότι έλκεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα και λέει ότι είναι τρελά ερωτευμένη με ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737, στο οποίο αναφέρεται ως «ο σύντροφό της».

Η Sarah, από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας, έχει βγει και με ανθρώπους στο παρελθόν, αλλά λέει ότι το αεροπλάνο «Ντίκι» την έκανε να νιώθει ολοκληρωμένη.

antikeimenofiliki-aeroplano-5_city.jpg
Εικόνα: Mercury News and Media



«Με έλκουν τα αντικείμενα από τότε που ήμουν έφηβη - το παρατήρησα για πρώτη φορά όταν ήμουν 14 ετών. Πριν από το αεροπλάνο, ήμουν ερωτευμένη με το “ICE 3”, ένα τρένο express», λέει η 23χρονη.

«Είχα δύο σχέσεις με άντρες στο παρελθόν γιατί απλά δεν ήμουν σίγουρη για το ποια ήταν η πραγματική μου σεξουαλικότητα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα για ανθρώπους - τώρα ξέρω ότι η σεξουαλικότητά μου είναι η “αντικειμενοφιλία’’».

antikeimenofiliki-aeroplano-4_city.jpg
Εικόνα: Mercury News and Media



Η Sarah παρατήρησε πως δεν την έλκυαν οι άνθρωποι όταν συνειδητοποίησε πως δεν ήθελε να τους αγκαλιάζει, σε αντίθεση με τα άψυχα αντικείμενα, τα οποία λατρεύει να αγκαλιάζει και να κάνει σεξ μαζί τους. «Είναι το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ», λέει.

«Το αεροπλάνο μου λέγεται “Ντίκι” και καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το κρεβάτι μου. Λατρεύω τα πάντα πάνω του, αλλά ιδιαίτερα το πρόσωπο, τα φτερά και τον κινητήρα του – τα βρίσκω τόσο σέξι».

Η Sarah έχει μια γκάμα από 50 αντίγραφα - μοντέλα αεροπλάνων με βάση το Boeing 737 με το οποίο κοιμάται. Διατηρεί τη σχέση της με το αεροπλάνο στενή κάνοντας τακτικά αεροπορικά ταξίδια και μάλιστα έχει δύο τατουάζ στο χέρι της αφιερωμένα σε αυτό.

antikeimenofiliki-aeroplano-6_city.jpg
Εικόνα: Mercury News and Media



Ελπίζει να παντρευτεί μια μέρα το αεροπλάνο και λέει ότι το ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που το κοίταξε. «Ένιωσα αγάπη αμέσως και ήθελα απλώς να είμαι μαζί του όλη την ώρα - με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Επίσης πετάω πολύ συχνά για να μπορώ απλά να το νιώθω και να το ακούω. Νιώθω ασφαλής μαζί του και θέλω να περνάμε συνέχεια χρόνο μαζί», αναφέρει, σύμφωνα με το LadBible.

«Προσπαθώ να πετάω όσο πιο συχνά γίνεται και πηγαίνω στο αεροδρόμιο για να το βλέπω από μακριά. Πάντα παίρνω ένα μικρό μοντέλο μαζί μου όταν φεύγω από το σπίτι, ώστε να νιώθω ότι είμαι πάντα μαζί του», προσθέτει.

antikeimenofiliki-aeroplano-2_city.jpg
Εικόνα: Mercury News and Media



Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν την αγάπη που τρέφει η Sarah για το αεροπλάνο της, αλλά ευτυχώς οι φίλοι της την αποδέχονται. Όσον αφορά την επιθυμία της να το παντρευτεί, λέει πως είναι κάτι που θέλει να κάνει «περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», μόνο που ο νόμος στη Γερμανία δεν της το επιτρέπει.

antikeimenofiliki-aeroplano-1_city.jpg
Εικόνα: Mercury News and Media



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ