Σεξομολογήσεις #614: Παντρεμένος με παιδιά και… νοσήματα

Γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο, εκείνος γύρω στα 40, πολύ γοητευτικός, κάπως ντροπαλός και (πολύ) παντρεμένος. Το γεγονός, βέβαια, του γάμου κρατήθηκε μυστικό, αφού ο ίδιος παρουσίασε τον εαυτό του ως χωρισμένο με δύο παιδιά στην εφηβεία. Και δυστυχώς, δεν ήταν μόνο αυτά (τα ψέματα). Πολύ μπέρδεμα, πολλοί χαρακτήρες, με το σενάριο να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Καλησπέρα Tipster μου. Είναι περασμένες 2 τα ξημερώματα και έχω τόσο θυμό μέσα μου που αποφάσισα να σου γράψω τώρα, μπας και εκτονώσω λίγο αυτά που νιώθω. Πριν από περίπου 5 μήνες γνώρισα έναν τύπο στο γυμναστήριο που πάω. Γύρω στα 40, πολύ γοητευτικός και κάπως ντροπαλός. Συνδυασμός που με κάνει κομμάτια. Τον έβλεπα κάθε πρωί γιατί πηγαίναμε την ίδια ώρα, πριν από τη δουλειά, για προπόνηση. Για αρκετό καιρό ανταλλάζαμε βλέμματα και κάποια στιγμή όταν συναντήσαμε ο ένας τον άλλον έξω από τα αποδυτήρια, ανταλλάξαμε και τις πρώτες μας κουβέντες. Βέρα δεν φορούσε, άλλα σημάδια που να προδίδουν κάτι μόνιμο δεν υπήρχαν, οπότε ενέδωσα στο συνεσταλμένο φλερτ του. Βγήκαμε για φαγητό λίγες ημέρες μετά και ομολογώ πως ο χαρακτήρας και οι τρόποι του με εντυπωσίασαν. Τότε μου είχε πει πως ήταν χωρισμένος με δύο παιδιά σχεδόν κοντά στην ενηλικίωση, αφού τα είχε κάνει πολύ μικρός. Anw, στο δεύτερο ραντεβού, έπειτα από μια όμορφη βραδιά, καταλήξαμε στο κρεβάτι μου. Υπήρχε χημεία, δεν θα το αρνηθώ αυτό και το σεξ ήταν καλό, πολύ καλό. Βέβαια τα σημάδια από την αρχή ήταν μπροστά μου, αλλά πού να τα δω; Είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι βλέπεις. Θεώρησα φυσιολογικό για παράδειγμα ότι έμενε με τους γονείς του αφότου χώρισε γιατί ήθελε να είναι κοντά στο πρώην σπίτι του και στα παιδιά του, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε ποτέ στον χώρο του. Ή τον πίστεψα όταν μου έλεγε πως δεν μπορεί να κοιμάται στο σπίτι μου τα βράδια γιατί δεν ήθελε να καταλάβουν ακόμη οι δικοί του πως έχει προχωρήσει με τη ζωή του.

Πριν από 2 εβδομάδες περίπου είχα βάλει άδεια για να του ετοιμάσω έκπληξη για τα γενέθλιά του, αλλά μου την έκανε αυτός! Είχα κατεβεί κέντρο Λευκωσίας για κάποια ψώνια και όπως περπατούσα, πετυχαίνω τον κύριο με τη γυναίκα και τα παιδιά του σε εστιατόριο να τρώνε brunch, χαρούμενοι και ευτυχείς. Να σημειώσω πως τα έφηβα παιδιά του δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 5 ετών. Γύρισε το μάτι μου και βγήκε από μέσα μου η καλαμαρού. Έφτιαξα το make up και πήγα στο τραπέζι τους να χαιρετίσω. Το πάγωμα στο πρόσωπό του άξιζε τη δική μου ψυχρολουσία. Με σύστησε ως νέα συνάδελφο στο γραφείο και το δέχτηκα μόνο και μόνο για τα παιδιά και τη γυναίκα του. Δεν έφταιγαν αυτά σε κάτι. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ αφού λίγες μέρες πριν, με πήρε τηλέφωνο ο γυναικολόγος μου για να μου πει πως έχω σεξουαλικό νόσημα και να με προειδοποιήσει πως αν δεν έχω εγώ πολλαπλούς συντρόφους, μάλλον έχει ο σύντροφός μου. Και τώρα τι κάνω; Να το πω στη γυναίκα του να προστατεύσω αυτήν τουλάχιστον; Να ενημερώσω τον ίδιο; Τι; Πριν ολοκληρώσω να σου πω ότι από την ημέρα που τον πέτυχα με την οικογένειά του δεν έχει ξαναπατήσει γυμναστήριο, αλλά στέλνει μηνύματα για να βρεθούμε να μου εξηγήσει.



Πολύ μπέρδεμα και πολλοί χαρακτήρες, με το σενάριο να εξελίσσεται σε θρίλερ. Το ότι δεν είδες τα σημάδια δεν είναι ούτε περίεργο ούτε πρωτοφανές. Όλοι μας εθελοτυφλούμε όταν αφορά σε ανθρώπους που αγαπάμε. Είτε ερωτικά, είτε φιλικά, είτε συγγενικά. Γενικά στους ανθρώπους μας δύσκολα αναγνωρίζουμε τα λάθη και τα κακά τους. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Αρχικά ελπίζω αυτό που έχεις να είναι διαχειρίσιμο και με την κατάλληλη θεραπεία να «καθαρίζει». Τώρα για το τι πρέπει να κάνεις δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Όποια απόφαση και να πάρεις εμπεριέχει ευθύνες και ρίσκα που αφορούν και εσένα και δεν ξέρω αν είσαι έτοιμη να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία. Σε πρώτη φάση πάντως θα πρότεινα να αφοσιωθείς στη θεραπεία σου και να φροντίσεις την υγεία σου, ενώ παράλληλα καλό θα ήταν να μιλήσεις και με έναν ειδικό ψυχολόγο ώστε να σε καθοδηγήσει για το πώς να διαχειριστείς τον θυμό, την απογοήτευση, τη στεναχώρια και το μίσος που μπορεί να νιώθεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Η γυναίκα του σαφώς και πρέπει να ξέρει για να προστατεύσει τον εαυτό της, το θέμα είναι πώς και πότε θα το μάθει για να μην γίνει το κακό μεγαλύτερο. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν και δύο παιδιά σε ευαίσθητη ηλικία. Αλλά και πάλι, η τελική απόφαση είναι δική σου. Εγώ το μόνο που λέω είναι να μην δράσεις με τρόπο που θα μετανιώσεις αργότερα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ