Σου δίνουμε την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία πλήρη υποτροφία από το CIM

Το CIM-Cyprus Business School είναι το 1ο κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

To CIM-Cyprus Business School ιδρύθηκε το 1978 σαν «Cyprus Institute of Marketing» και είναι έτσι το πρώτο κυπριακό Business School. Ξεκίνησε τη λειτουργία με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου. Τα τελευταία 45 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το CIM-Cyprus Business School είναι το κατεξοχήν κυπριακό ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών, αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.


Το CIM προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε τομείς όπως Marketing, Business Administration, Shipping, Accounting & Finance, Human Resource, Law, Hospitality Management κτλ. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία & Λεμεσό και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και του εργαζόμενου φοιτητή.


Διεκδίκησε μια πλήρη υποτροφία!


Τώρα, το CIM-Cyprus Business School, το 1ο Κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου, σού δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μία πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα MSc Human Resource Management αξίας €6700. Την ενέργεια στηρίζει η city.com.cy

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 23/6 και θα διαρκέσει έως τις 30/6/2023.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΕΔΩ

Όροι Υποτροφίας

  1. Η Υποτροφία είναι ανοικτή σε πολίτες της ΕΕ.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου.
  3. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας π.χ. IELTS 6.5.
  4. Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους Όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη.

cimf.png


CIM - UNIVERSITY OF WEST LONDON


12 χρόνια
επιτυχούς συνεργασίας


Δώδεκα χρόνια συνεργασίας και πολλών επιτυχιών γιορτάζουν φέτος το CIM και το University of West London (UWL). Η συνεργασία που ξεκίνησε το 2011 μεγάλωσε κι εξελίχθηκε, επενδύοντας σε νέα projects. Σήμερα είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστημίου.

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά τριών ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: Το BA (Hons) in Business Studies with Marketing (3 years), το BA (Hons) Accounting & Finance (3 years) και το LLB (Hons) Law (3 Years) καθώς και δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων, MSc Digital Marketing (1 Year FT/2 Years PT) και MA Luxury Hospitality Management (1 Year FT/2 Years PT), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το University of West London ανακηρύχθηκε ως 34ο Πανεπιστήμιο στη Βρετανία από τον εγνωσμένου κύρους θεσμό Guardian University Guide 2021. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το University of West London ανέβηκε 23 θέσεις από το 2020 στο 2021, αποδεικνύοντας περίτρανα τη σημαντική ανάπτυξή του. Με βάση αυτό το γεγονός, είναι το βρετανικό Πανεπιστήμιο με την πιο υψηλή κατάταξη που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Επίσης, ανακηρύχθηκε ως το 1ο Πανεπιστήμιο στην Αγγλία όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών του με βάση το National Student Survey 2020. Τέλος, το Claude Littner Business School του University of West London βραβεύτηκε ως Best Business School 2019 από τα Times Higher Education Awards.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ