Μασκ vs Ζούκερμπεργκ: Η«μάχη» τους ίσως πραγματοποιηθεί στο Κολοσσαίο

Οι δύο μεγιστάνες «ψήνονται» για το ενδεχόμενο να παλέψουν.

Article featured image
Article featured image


Το Κολοσσαίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη «μάχη» μεταξύ Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με ρεπορτάζ από το εξωτερικό να αναφέρουν πως «προσφέρεται» γι' αυτόν τον σκοπό από την ιταλική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό TMZ και αναμεταδίδει η Daily Mail, το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ προκειμένου να γίνει το Κολοσσαίο το «σημείο συνάντησης» για τη μάχη που αρχικά φαινόταν πιθανό να διεξαχθεί σε «κλουβί», με τον Μασκ μάλιστα να προτείνει το Vegas Octagon ως πιθανή «έδρα» του αγώνα πάλης.

Φαίνεται πως και οι δύο «ψήνονται» για αυτό το ενδεχόμενο, με τον ιδιοκτήτη του Twitter να κάνει και σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα:«Υπάρχουν πιθανότητες η μάχη να διεξαχθεί στο Κολοσσαίο», σημείωσε.

Ο αγώνας πάλης των δύο δισεκατομμυριούχων προωθείται από τον ίδιο τον πρόεδρο του UFC, του πρωταθλήματος μεικτών πολεμικών τεχνών, Dana White, που θεωρεί πως θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας όλων των εποχών.

«Η πρόταση φαίνεται πως πέρασε από την ομάδα του Ζούκερμπεργκ στον Dana White, οι εκπρόσωποι του οποίου ήρθαν σε επαφή με τον αρμόδιο υπουργό», προσθέτει το TMZ.

Το 2.000 ετών Κολοσσαίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει μόνο μερικούς εκατοντάδες θεατές.

Το 2003 ο Πολ Μακάρτνεϊ έδωσε «παράσταση» για φιλανθρωπικούς σκοπούς μπροστά σε 400 ανθρώπους, που πλήρωσαν μέχρι και 1.500 δολάρια έκαστος.

Ο Μασκ «άνοιξε την κόντρα» με τον Ζούκερμπεργκ
, με αφορμή την επιθυμία του ιδιοκτήτη της Meta να δημιουργήσει μια πλατφόρμα παρεμφερή με το Twitter.

Η «πρόκληση» του Μασκ δεν έμεινε αναπάντητη, με τον Ζούκερμπεργκ (που αγαπά το ζίου ζίτσου, μεταξύ άλλων) να του απαντά «στείλε μου τοποθεσία».

mark-zuckerberg-juijitsu-2-050823-7db6b4cbcbac4b8993deafe7f3a92095.jpgΟ White, μιλώντας για τους δύο δισεκατομμυριούχους την προηγούμενη εβδομάδα, είπε πως το «εννοούν απόλυτα» να παλέψουν, με τον Μασκ να έχει κάνει προπονήσεις σε σούμο, καράτε, τζούντο και βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, μεταξύ άλλων.

elon-musk-twitter.jpg-495x660.jpgΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ