Η Barbara Oppenheimer περνά... δύσκολα

Ποια η σχέση της με τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Article featured image
Article featured image


Αναμφισβήτητα, το φαινόμενο Barbenheimer κατέκτησε τον κόσμο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό, μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie και του Oppenheimer το ίδιο Σαββατοκύριακο αυτό το καλοκαίρι.

Οι θαυμαστές του κινηματογράφου αναστατώθηκαν με την κυκλοφορία των δύο ταινιών σχεδόν ταυτόχρονα, ωστόσο όχι περισσότερο από την Μπάρμπαρα [το πλήρες όνομα της Μπάρμπι] Οπενχάιμερ (Barbara Oppenheimer), μια γυναίκα από το Newton της Μασαχουσέτης.

barbara-oppenheimer-2_city.png
Η Barabara Oppenheimer. Φωτογραφία: Linkedin



Η ίδια σε συνέντευξή της στην Slate, δήλωσε πως η ζωή της έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό, ενώ όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των δύο ταινιών πολλοί από τους φίλους της της έστελναν μηνύματα με διάφορα αστεία, με αφορμή το Barbenheimer.

«Ήταν πολύ αστείο! Είναι υπέροχο που λάνσαραν μαζί τις δύο ταινίες. Πραγματικά έφερε τους ανθρώπους πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες», δήλωσε η ίδια.



Όταν ήταν μικρότερη συστηνόταν ως Barbie, γραμμένο ακριβώς όπως η Barbie, αναφέρει στη συνέντευξή της. «Εκείνες τις μέρες όλοι ήθελαν να είναι σαν την Barbie. Μετά, όταν έγινα 12, το άλλαξα σε Barby, με ένα «Y», και μετά έγινα Barb. Μεγάλωσα στο Μιλγουόκι, φυσικά θα το έκανα Barb. Αλλά μετά, όταν αποφοίτησα και πήρα την υποτροφία μου στο Mass General, υιοθέτησα το Barbara, καθώς είναι πιο σοβαρό και επαγγελματικό».

Η Barbara, μάλιστα αποκάλυψε πως έχει το ίδιο επίθετο με τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, καθώς ο τρίτος ξάδερφος του γνωστού θεωρητικού φυσικού έτυχε να παντρευτεί μια γυναίκα που ονομαζόταν Barbara.

Δεδομένου ότι το Barbenheimer ήταν παντού αυτό το καλοκαίρι, πολλοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν το όνομα της Barbara. Μάλιστα, η ίδια είπε πως αυτό το καλοκαίρι όταν έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο, ο υπάλληλος της απάντησε «με κοροϊδεύεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ