Σεξομολογήσεις #627: «Πάω με όλα και με πάνε όλα. Ενοχλώ κανέναν;»

Εκεί, κοντά στα 30, συνειδητοποίησε πως η ζωή είναι αστεία μικρή, για να την παίρνει στα σοβαρά και κυρίως να παίρνει σοβαρά τις απόψεις ανθρώπων που κάνουν ή είναι χειρότεροι από τον ίδιο. Αποφάσισε, λοιπόν, να σταματήσει να καταπιέζεται και να ζήσει ευτυχισμένος – με τις επιλογές του.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, γεια σου. Δεν θα μακρηγορήσω ούτε θέλω να το παίξω έξυπνος ή προοδευτικός ή ωραίος. Θα μιλήσω για τη ζωή μου. Είμαι 42 χρονών. Υπήρξα παντρεμένος, ευτυχώς χωρίς παιδιά, γιατί τελικά κατάλαβα πως δεν είμαι φτιαγμένος για τέτοια. Και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς, οπότε με την πρώην γυναίκα μου αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας και όλα καλά. Η συνειδητοποίηση ήρθε γύρω στα 30, αλλά επειδή ήμουν φοβισμένος και ανασφαλής είπα να χωστώ μπας και σωθώ, αλλά ποτέ και τίποτε δεν μένει κρυμμένο -κυρίως αυτά μας που κάφκουν τζαι μας πονούν. Για να γίνω πιο ξεκάθαρος, εκεί, κοντά στα 30 κατάλαβα πως μου αρέσει το σεξ με τους ανθρώπους και ότι μπορώ να δεθώ συναισθηματικά με άντρα, γυναίκα, άφυλο, queer ή όπως αλλιώς θέλεις ονομάτισέ το, καρφί δεν μου καίγεται. Αρκεί να μου κάνει κλικ το άτομο που έχω απέναντί μου και είναι αρκετό για να γίνει το επόμενο βήμα. Αν η πρώην μου ήταν πιο ανοιχτή και δεχτική σε αυτήν την προοπτική ίσως να ήμασταν ακόμη μαζί. Αλλά και πάλι δεν στεναχωριέμαι. Προσωπικά βρήκα την ευτυχία και την ηρεμία μου από τότε που αποφάσισα να κάνω αυτό που νιώθω και γουστάρω. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κανείς μας δεν πρέπει να καταπιέζεται και να στερείται όσα τον κάνουν χαρούμενο γιατί η ζωή πραγματικά είναι αστεία μικρή, για να την παίρνουμε στα σοβαρά και κυρίως να παίρνουμε σοβαρά τις απόψεις ανθρώπων που κάνουν και είναι χειρότεροι από εμάς.



Φίλε μου, αν είχα καπέλο θα στο έβγαζα, αλλά να ξέρεις πως χειροκρότησα το θάρρος και την ειλικρίνειά σου. Σε μια εποχή που όλοι έχουν άποψη για τη ζωή των άλλων και όλοι προσπαθούν να μας επιβάλουν τι θα φορέσουμε, πώς θα ζήσουμε, τι θα αγαπήσουμε και με τι θα κάνουμε σεξ, το να βγαίνεις μπροστά και να επιλέγεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και σε ικανοποιεί θέλει μεγάλα guts που ελάχιστοι τα έχουν. Και γι’ αυτό πρέπει να νιώθεις περήφανος. Όχι γιατί γουστάρεις σεξουαλικά τα πάντα, αλλά γιατί έχεις το θάρρος να το πεις και κυρίως να το εφαρμόσεις χωρίς να ντρέπεσαι και χωρίς να φοβάσαι. Και όχι, δεν ενοχλείς απολύτως κανέναν!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ