17χρονος πέθανε μετά από πτώση 60 μέτρων σε λούνα παρκ

Το παιχνίδι είναι μια κούνια που ανεβαίνει δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος και θεωρείται η μεγάλη ατραξιόν του πάρκου.

Article featured image
Article featured image


Τραγωδία σημειώθηκε σε λούνα παρκ στη Γαλλία, όπου ένας 17χρονος σκοτώθηκε και μία νέα γυναίκα τραυματίστηκε βαριά, όταν έπεσαν από ύψος εξήντα μέτρων.

Το μοιραίο παιχνίδι, μια κούνια που ανεβαίνει δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος, θεωρούνταν η μεγάλη ατραξιόν του πάρκου.

Το τραγικό συμβάν συνέβη όταν οι δύο τους ήταν ανεβασμένοι στην κούνια και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μια ριπή ανέμου τους παρέσυρε όσο βρίσκονταν στον αέρα.

Η πτώση ήταν αναπόφευκτη
ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, όσο έπεφταν, παρασύρθηκαν από τον άνεμο και χτύπησαν σε αντικείμενα, πριν καταλήξουν στο έδαφος.


Δείτε βίντεο από το αξιοθέατο:



Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον 17χρονο, ενώ η 19χρονη νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα, και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της πλέον δεν κινδυνεύει.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η κούνια ονομάζεται «Αδρεναλίνη», είναι το εμβληματικό αξιοθέατο του λούνα παρκ και είναι εξοπλισμένη με μια ελαστική ταινία. Ξαπλωμένοι με τα κεφάλια προς τα εμπρός, οι επιβάτες δεν προστατεύονται από μπάρες, απλώς φορούν κράνη, είναι δεμένοι με λουριά και «πέφτουν» στο κενό με ταχύτητα 110 χλμ/ώρα.

Πραγματογνώμονες θα διενεργήσουν έλεγχο προκειμένου να «πέσει» φως στα αίτια του δυστυχήματος, ενώ το λούνα παρκ ανέστειλε τη λειτουργία του με δικαστική απόφαση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ