Γνωστό γαλλικό περιοδικό εξυμνεί τις ελληνικές παραλίες

Ποιες ξεχώρισε από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Article featured image
Article featured image


Τις ελληνικές παραλίες εξυμνεί σε σχετικό της αφιέρωμα η γαλλική Vogue, όπου χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως τον κορυφαίο προορισμό του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό σημείωμα από το αφιέρωμα της Vogue αναφέρει
πως «Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα, συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε».

Ανάμεσα στις παραλίες που η γαλλική Vogue θεωρεί ως τις καλύτερες της Ελλάδας ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν οι Κυκλάδες. Ειδικότερα η Vogue ξεχωρίζει, κατά σειρά, το Σαρακίνικο της Μήλου «ένα τοπίο με εκπληκτικές καμπύλες, το οποίο συχνά συγκρίνεται με αυτές του φεγγαριού», την κόκκινη παραλία της Σαντορίνης «αυτό το ονειρεμένο σημείο που συνδυάζει ηφαιστειακά πετρώματα στο χρώμα της φωτιάς και μια πεντακάθαρη θάλασσα» και το Αλυκό Νάξου «μια από τις άγριες παραλίες του που σας επιτρέπουν να κάνετε ηλιοθεραπεία με ηρεμία».

Τίτλος του αφιερώματος «οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας που να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι» με την επισήμανση ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους καλοκαιρινούς προορισμούς».


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ