Το #mystylerocksgr έκανε πρεμιέρα και η Σοφία παρέδωσε μαθήματα (βαρετών) κυπριακών

Κάτσε να εξηγήσεις τώρα τι είναι το «κ*λούι» και η «κουτάλα».

Article featured image
Article featured image


Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν με 10 νέες στιλάτες διαγωνιζόμενες και τρεις αγαπητούς κριτές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η εμβληματική Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ξεχωρίζει για τους ιδιαίτερους σχολιασμούς της.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο σχολίασε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων χρησιμοποιώντας μια μίξη ελληνικών, αγγλικών και κυπριακών εκφράσεων, με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να μην καταλαβαίνουν τι έλεγε.



Οι ατάκες που ξεχώρισαν

Τρεις ήταν οι ατάκες της Σοφίας που ξεχώριζαν ωστόσο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, οι οποίες έκαναν μέχρι και την παρουσιάστρια να απορεί για την ερμηνεία τους.

Η Χατζηπαντελή σχολίασε αρχικά την… «κουτάλα» μιας παίκτριας, μια λέξη άγνωστη για το ελληνικό (πιθανόν και για το νεαρό κυπριακό) κοινό όταν κάποιος αναφέρεται στο μπράτσο. Ο επίσης Κύπριος κριτής Στέλιος Κουδουνάρης πρόσθεσε στη συζήτηση πως η κουτάλα είναι και ένα μαγειρικό σκεύος.



Το επόμενο «διαμαντάκι» της Σοφίας αφορούσε το… «κ*λούι» της ίδιας παίκτριας, λέγοντας πως είναι σέξι και ότι της αρέσει που φαίνεται. Η ατάκα προκάλεσε επίσης απορία στην παρουσιάστρια με τους υπόλοιπους κριτές να εξηγούν πως εννοούσε τον ποπό (οπίσθιά) της.



Βαθμολογώντας την εμφάνιση μιας άλλης παίκτριας, η Σοφία είπε πως δεν μπορεί να σταματήσει να βλέπει το... «στήχος» της, αναφερόμενη προφανώς στο στήθος της, ενώ η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου διευκρίνισε για ποιο σημείο του σώματος μιλούσε η κριτής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ