Σεξομολογήσεις #630: «Με αγχώνει το σεξ»

Είναι 22 ετών και δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή με κάποια κοπέλα. Πρόσφατα, ήρθε κοντά με μια συμφοιτήτριά του, αλλά όταν πήγε να τον αγγίξει στο επίμαχο σημείο, σχεδόν στιγμιαία πετάχτηκε προς τα πίσω και τη σταμάτησε. «Ξέρω πως ακούγομαι μαννός και φλώρος, αλλά το άγχος της πράξης εν μεγάλο», καταλήγει στην εξομολόγησή του προς την Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, εν είμαι φανατικός αναγνώστης σου, αλλά όσες φορές έτυχε να σε διαβάσω εκατάλαβα πως έχεις το θέμα, οπότε αποφάσισα να σου στείλω. Είμαι 22, φοιτητής σε άλλη χώρα εδώ και έναν χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω εκτός Κύπρου και φυσικά η πρώτη φορά που ζω μόνος μου. Μεγάλωσα σε μια 8μελή οικογένεια, ο πατέρας μου εν ιερέας και πάντα στο σπίτι είχαμε συγκεκριμένη αντίληψη για το πώς γίνονται τα πράγματα. Έχω δύο πιο μεγάλα αδέρφια. Έχουν παντρευτεί νωρίς, και ήδη έχουν κάνει παιδιά. Εγώ είμαι ο τρίτος στη σειρά και παρότι θεωρώ πως έχω μια ωραία εμφάνιση, ποτέ έως σήμερα δεν είχα κάποια επαφή με άλλη κοπέλα, αν εξαιρέσω μία φορά στο λύκειο που φίλησα μια συμμαθήτριά μου σε ένα πάρτι. Γενικά είμαι πολύ ντροπαλός, το ξέρω και πιστεύω επίσης πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, ειδικά όταν αφορά στο σεξ. Οι φίλοι μου μπορώ να πω ότι είναι παρόμοιας αντίληψης, παρότι ξέρω πως όλοι έχουν κάνει σεξ. Λίγο πριν έρθω Κύπρο για διακοπές, έγινε μια φάση με μία κοπέλα από Ελλάδα, που είναι στη σχολή μου. Έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισα πως θέλω να δοκιμάσω να προχωρήσω. Πήγαμε σπίτι μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε. Όταν όμως πήγε να με αγγίξει στο επίμαχο, σχεδόν στιγμιαία πετάχτηκα προς τα πίσω και την σταμάτησα. Με κοίταζε με τρόμο και για να μην εκτεθώ τής είπα πως δεν ένιωθα πολύ καλά και της είπα να φύγει. Ξέρω πως ακούγομαι μαννός και φλώρος, αλλά το άγχος της πράξης εν μεγάλο. Δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το κάνω και αν θα το κάνω σωστά. Φοβάμαι μη γίνω ρεζίλι.



Στην εποχή μας κανονικά ντροπή θα έπρεπε να ήταν να φοβάσαι να πεις αυτά που νιώθεις και το ποιος πραγματικά είσαι. Το να είμαστε ο εαυτός μας, ποτέ δεν είναι ντροπή. Οκ, εκτός μερικών εξαιρέσεων. Στα δικά μας τώρα. Το ότι δεν νιώθεις έτοιμος ακόμη να κάνεις σεξ με μία κοπέλα δεν είναι παράλογο ούτε και παράξενο. Το πατριαρχικό κατάλοιπο που θέλει τους άντρες να κινούνται μόνο με το ζωώδες ένστικτο και να μπορούν να κάνουν σεξ σαν μηχανές, χωρίς συναίσθημα και σκέψη, είναι και άκαιρο και άτοπο και τοξικό. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, ανεξαρτήτως φύλου και δεν υπάρχουν δεδομένα και σιγουράκια. Οπότε η δική μου προτροπή είναι να ακούσεις την καρδιά και το σώμα σου. Όταν είσαι έτοιμος θα στο πουν αυτά. Όσο για το πόσο καλός θα είσαι, μην ανησυχείς, κανένας και καμία δεν ήταν καλοί τις πρώτες φορές. Το σεξ θέλει δουλειά και εμπειρία, άσε που πολλοί αποτυγχάνουν και μετά από χρόνια προσπαθειών. Δεν είναι γυμναστικές επιδείξεις το σεξ, είναι πολλά πράγματα μαζί. Είναι χημεία, είναι συναίσθημα, είναι πάθος, είναι ένταση, είναι κάβλα. Τα άλλα έρχονται από μόνα τους, όταν υπάρχουν αυτά.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ