Στο Τρόοδος η μέρα ξημέρωσε κάπως έτσι!

Κάμερες σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, καταγράφουν μαγευτικές εικόνες.

Στο Τρόοδος η μέρα ξημέρωσε κάπως έτσι!

Κάμερες σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, καταγράφουν μαγευτικές εικόνες.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να άργησε (πολύ) φέτος ο χειμώνας να κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο πάντα στο τέλος νικάει το καλό και αν όχι αυτό, έστω στο τέλος έρχεται η στιγμή που βλέπουμε μια άσπρη μέρα, τι κι αν αυτή αφορά μόνο στις χιονοπτώσεις. Η ζωή άλλωστε είναι μικρές στιγμές ευτυχίας και αυτές πρέπει να κρατάμε.

Γι’ αυτό και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με τις πιο όμορφες, μαγευτικές και εντυπωσιακές εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος, το οποίο από χθες το απόγευμα ξεκίνησε να δέχεται χιονοπτώσεις που έντυσαν στα λευκά τις βουνοπλαγιές της περιοχής.

Σύμφωνα με το kitasweather, από χθες το απόγευμα κατά διαστήματα σημειωνόταν χιονόπτωση η οποία εναλλασσόταν με χιονόνερο μέχρι και σήμερα στις 06:30 το πρωί, ενώ από τις 06:30 και μέχρι τώρα σημειώνεται χιονόπτωση με χιονόστρωση από το ύψος της πλατείας και πάνω. Το ύψος χιονιού στο ξενοδοχείο Jubilee είναι στα 3 εκατοστά ενώ στη Χιονίστρα το ύψος χιονιού φτάνει στα 10 εκατοστά.

Δείτε live εικόνες από την κάμερα του kitasweather στην περιοχή του Jubilee Hotel ΕΔΩ.

Δείτε live εικόνες από την κάμερα του Cyprus Ski Federation στη βόρεια πλευρά του χιονοδρομικού κέντρου ΕΔΩ.

kitasweather-2024-01-13_08-28-17_033122-1920x1440.jpg


Ανοικτός μόνο για οχήματα με αλυσίδες ή 4x4 ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι στην περιοχή του Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη, ενώ λόγω της χιονόπτωσης οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εξάλλου, σημειώνει ότι στις υπόλοιπες περιοχές, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ