Τι παίζει με τον Μαζωνάκη;

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα social media, δείχνει τον γνωστό τραγουδιστή να ουρεί σε μία άκρη της πίστας όπου εμφανίζεται, κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Article featured image
Article featured image

Εδώ και χρόνια ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φροντίζει να διατηρεί τον μύθο του εκτός από τη δισκογραφία και με τις διάφορες εξεζητημένες εμφανίσεις ή ενέργειές του, προκαλώντας συνήθως διφορούμενα συναισθήματα και αντιδράσεις.

Με πιο πρόσφατο περιστατικό, το βίντεο που αναρτήθηκε πριν μερικές ώρες στο «X» από θαμώνα του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής στην Αθήνα, το οποίο δείχνει τον Γιώργο Μαζωνάκη να ουρεί πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του προγράμματός του.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο απεικονίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής να βρίσκεται στη γωνία της πίστας, σε μία στάση που δείχνει ότι κάνει την ανάγκη του, ενώ είναι γυρισμένος πλάτη. Στη συνέχεια κουμπώνει το παντελόνι του, κοιτάζει το κοινό και λέει «πιο σφυράει πιο δυνατά από εμένα εδώ μέσα ρε», με τον κόσμο να αντιδρά... χαλαρά σφυρίζοντας.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπος από τους χρήστες του «X».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ