Νεκρός 33χρονος αλεξιπτωτιστής έπειτα από άλμα από 29ώροφο κτήριο

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τις τελευταίες του στιγμές πριν επιχειρήσει το παράτολμο άλμα που του κόστισε τη ζωή.

Article featured image
Article featured image


Ένας 33χρονος Βρετανός αλεξιπτωτιστής έχασε τη ζωή του στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, πήδηξε, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, από μία πολυκατοικία 29 ορόφων στο ανατολικό παραλιακό θέρετρο της Πατάγια, αλλά το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε ποτέ. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ανέβηκε παράνομα στην κορυφή του 29ώροφου κτηρίου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο να περνάει ανάμεσα από δέντρα και να πέφτει στο έδαφος.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Nathy Odinson, ένας αλεξιπτωτιστής και άλτης βάσης που μοιραζόταν φωτογραφίες και βίντεο από τα ακροβατικά του στους λογαριασμούς του στα social media. Ο ίδιος αυτοαποκαλούνταν ως ο «πρωταθλητής της αδρεναλίνης».



Η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκε ένα μπλε αλεξίπτωτο, το οποίο δεν είχε ανοίξει, πάνω στον άνδρα.

skynews-pattaya-thailand-base-jumper_6436354.jpg



Το προσωπικό του κτηρίου δήλωσε ότι ο άνδρας είχε φτάσει στον τελευταίο όροφο, ενώ μαζί του ήταν φίλοι του που βιντεοσκοπούσαν το άλμα που έμελλε να είναι και το τελευταίο του.

Ο υπαστυνόμος Kamolporn Nadee, αναπληρωτής επιθεωρητής ερευνών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Bang Lamung, δήλωσε ότι ένας άλλος φίλος του 33χρονου βιντεοσκοπούσε το περιστατικό από το έδαφος εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα The Nation της Ταϊλάνδης.

Σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Odinson φαίνεται στην ταράτσα του κτηρίου να μιλά στην κάμερα. Τα πλάνα τον δείχνουν να μετράει αντίστροφα «τρία, δύο, ένα, τα λέμε» πριν κάνει τη μοιραία πτώση. Είναι εξοπλισμένος με ένα κράνος πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένη μια κάμερα και φαίνεται να επιθεωρεί τον εξοπλισμό του πριν πηδήξει.



Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης δείχνουν διασώστες μαζί με αυτό που φαίνεται να είναι ένα μπλε αλεξίπτωτο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη το προσωπικό του κτηρίου, ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Odinson χρησιμοποιούσε την οροφή για άλματα, παρότι η πρόσβαση στην ταράτσα απαγορευόταν αφού υπήρχε κίνδυνος για τους πεζούς που περνούσαν από κάτω. «Έφτιαχναν βίντεο για να τα ανεβάζουν στα social media. To είχαν ξανακάνει και ήξεραν ότι δεν επιτρέπεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο φύλακας του κτηρίου.

alexipt2.png

alexipt21.png


Με πληροφορίες από Daily Mail, news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ