Πτήση υποσχόταν «ταξίδι στον χρόνο», αλλά δεν πήγε και πολύ καλά

«Το ταξίδι στον χρόνο είναι πραγματικότητα».

Article featured image
Article featured image

Οι επιβάτες μια πτήσης της United Airlines ήθελαν να ταξιδέψουν «πίσω στον χρόνο» την Πρωτοχρονιά, ώστε να καταφέρουν να γιορτάσουν δύο φορές την αλλαγή του χρόνου, ωστόσο το ταξίδι τους δεν πήγε όπως το περίμεναν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το CNN, η πτήση UA200 είχε αρχικά προγραμματιστεί να αναχωρήσει από το Γκουάμ στις 7:35 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου 2024 και να προσγειωθεί στη Χονολουλού της Χαβάης στις 6:50 μ.μ. της 31ης Δεκεμβρίου 2023, ταξιδεύοντας σε διαφορετικές ζώνες ώρας, με σκοπό να μεταφέρει τους επιβάτες «πίσω στον χρόνο».

«Ζεις μόνο μία φορά, αλλά μπορείς να γιορτάσεις την Πρωτοχρονιά δύο φορές!», είχε γράψει η United Airlines σε ένα tweet νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα. Σε ένα ξεχωριστό ποστ στο Instagram έγραψε ότι «Το ταξίδι στον χρόνο είναι πραγματικότητα».



Το ταξίδι στο χρόνο για την Πρωτοχρονιά δεν είναι μια νέα πρακτική, καθώς κάθε χρόνο πολλές εταιρείες προσφέρουν στους επιβάτες την ευκαιρία να επαναλάβουν τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Η πτήση στο UA200 δεν κατάφερε ωστόσο, να εκπληρώσει την επιθυμία των επιβατών. Kαθυστέρησε και τελικά αναχώρησε από το Γκουάμ στη 1:49 μ.μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στη Χονολουλού στις 12:34 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου, χάνοντας την αντίστροφη μέτρηση.



Αρκετοί επιβάτες εξέφρασαν τα παράπονά τους στο X, πρώην Twitter, στη συνέχεια. «Υπέροχη ιδέα, κρίμα που καθυστέρησε! Υποτίθεται ότι θα ήμουν σε αυτήν την πτήση. Το διπλό νέο έτος δεν συμβαίνει πια», έγραψε ένα άτομο κάτω από το αρχικό tweet της United Airlines.

«Έκανα κράτηση σε αυτήν την πτήση μόνο και μόνο για να μπορέσω να το κάνω αυτό», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο. «Έλαβα όμως, μια ειδοποίηση καθυστέρησης και δεν είναι προγραμματισμένο να φτάσουμε μέχρι την 1/1».

Η αεροπορική εταιρεία απάντησε στα σχόλια των χρηστών στο X, πρώην Twitter, προσφέροντας βοήθεια για να επαναπρογραμματίσουν την πτήση.

Πάντως, οι επιβάτες σε άλλες πτήσεις είχαν καλύτερη τύχη – για παράδειγμα, η πτήση CX872 της Cathay Pacific, η οποία αναχώρησε από το Χονγκ Κονγκ μόλις μετά τη 1 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στο Σαν Φρανσίσκο στις 8:22 μ.μ. της 31ης Δεκεμβρίου. Επίσης, η πτήση NH106 της All Nippon Airways, η οποία αναχώρησε από το Τόκιο στις 12:48 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 5:12 μ.μ. της 31ης.

Με πληροφορίες από CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ