Φέρεται να διέρρευσε demo του τραγουδιού που θα στείλουμε φέτος στη Eurovision

Το «Liar» αναμένεται να είναι μια pop dance συμμετοχή και αν είσαι φαν του διαγωνισμού, ίσως σου θυμίσει κάτι.

Article featured image
Article featured image


Η Silia Kapsis θα τραγουδήσει το «Liar» στη Eurovision 2024! Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ΡΙΚ στο Instagram όπου έκανε γνωστό τον τίτλο του τραγουδιού. Το κομμάτι είναι δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου και Elke Tiel.



Το «Liar» αναμένεται να είναι μία pop dance συμμετοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ogaegreece πρόκειται για το ίδιο τραγούδι που είχε κατατεθεί για τον περσινό διαγωνισμό από τη Melissa Mantzoukis για τη συμμετοχή της Ελλάδας -το οποίο τελικά δεν επιλέχθηκε για τον τελικό-με μερικές αλλαγές ούτως ώστε να προσαρμοστεί πάνω στις δυνατότητες της Silia. Γνωστό είναι επίσης ότι οι χορογράφοι της θα είναι οι Kelly Sweeney και Guy Groove, καταξιωμένοι στο χώρο τους με πολλές συνεργασίες από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως Shakira, Nick Jonas κλπ.

Όπως αναφέρεται στο ieidiseis.gr, το κομμάτι επρόκειτο να κατατεθεί, αρχικά, στη Ρωσία για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2022. Ωστόσο, η χώρα αποβλήθηκε από την EBU μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Κατόπιν, το τραγούδι διαφοροποιήθηκε και κατατέθηκε στην εθνική επιλογή της Ελλάδας για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 με τη φωνή της Melissa Mantzoukis. Το κομμάτι έφτασε μια ανάσα από την εκπροσώπηση της ΕΡΤ.

Απόσπασμα από το τραγούδι «Liar» με τη φωνή της Melissa Mantzoukis έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως, το κομμάτι με το οποίο η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2024 είναι ικανό να διαγωνισθεί, εφόσον δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα για εμπορικούς σκοπούς.

Στο X (πρώην Twitter) φέρεται να διέρρευσε και demo του τραγουδιού με εκτέλεση της Silia και οι διαφορές σε σχέση με την εκτέλεση της Melissa Mantzoukis είναι σχετικά ευδιάκριτες.

Ακούστε και τα δύο τραγούδια στην πιο κάτω ανάρτηση:



Με πληροφορίες από ogaegreece, ieidiseis

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ