Οι String Demons (επανέρχονται) στην Κύπρο για μία αλλιώτικη συναυλία

Αν δεν έχεις ακούσει ακόμα αυτά τα παιδιά, το οφείλεις στον εαυτό σου!

Article featured image
Article featured image


Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια δύσκολα ξεχωρίζουν νέοι μουσικοί και καινούργια προσπάθειες με ποιότητα, ήθος, παιδεία και ουσία, όπως αυτό που κάνουν οι String Demons. Ένα ελληνικό συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2014 από τα αδέλφια Κωνσταντίνο (βιολοντσέλο) και Λυδία Μπουντούνη (βιολί).

Οι δύο τους, με βαθιά κλασσική μουσική παιδεία, κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό μπλέκοντας την κλασσική μουσική, με την heavy metal, αλλά και την ελληνική παραδοσιακή, μεταπηδώντας από τη μία στην άλλη, συνδυάζοντάς τις και δανειζόμενοι μοτίβα από όλες. Αυτό το ξεχωριστό δίδυμο εγχόρδων, το οποίο στην Κύπρο έγινε ευρύτερα γνωστό από την πετυχημένη παράσταση της Ελένης Ράντου, το Πάρτι της Ζωής μου, επανέρχεται στη χώρα μας για δύο εκρηκτικά live.

Στις 15 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, στο Vinylio wine etc και στις 16 Νοεμβρίου στην Λευκωσία, στο Σατιρικό Θέατρο (κεντρική σκηνή) όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ Τheãtrika, το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια κλασικής μουσικής αλλά και ροκ, παραδοσιακά, δικά τους τραγούδια και διασκευές που έχουν αγαπηθεί , μεγάλους Έλληνες και ξένους συνθέτες αλλά και πολλά απρόβλεπτα που μόνο αυτοί τολμούν να παίξουν με ένα βιολί και ένα τσέλο.

Πληροφορίες:
Παρασκευή 15/11 Vinylio wine etc Λεμεσός (πληροφορίες: 99300430)
Ώρα έναρξης: 21:00
Σάββατο 16/11 Σατιρικό Θέατρο (κεντρική σκηνή) Λευκωσία
(Πληροφορίες: 99059257)

Ώρα έναρξης: 20:30

Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.cy και acs courier

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ