Ο Μιχάλης Ρακιντζής όπως δεν τον έχετε ακούσει ποτέ

Ο Χρήστος Μιχάλαρος συνάντησε τον Μιχάλη Ρακιντζή και μίλησαν για μουσική, αλλά και για άλλα πιο παράξενα πράγματα. Γεωπολιτική, Κυπριακό, τις γυναίκες αλλά και… τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Επίσης τον ρώτησε επιτέλους… πόσων χρονών είναι.

Article featured image
Article featured image

Ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή του. Πάντα. Ο Μιχάλης Ρακιτζής σήμερα είναι ένας γερόλυκος της ποπ που επιμένει. Επιμένει να γράφει, να τραγουδά, να ζει με όρους του παρόντος, κλείνοντας το μάτι στη νοσταλγία μας. Τον συναντήσαμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λευκωσία. Μιλήσαμε για μουσική, ασφαλώς. Αλλά και για άλλα πιο παράξενα πράγματα. Γεωπολιτική, Κυπριακό, τις γυναίκες αλλά και… τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Επίσης τον ρωτήσαμε επιτέλους… πόσων χρονών είναι.



Αυτό είναι το BY THE WAY, ένα πόντκαστ του podit.cy που του αρέσει να αφηγείται ιστορίες. Ιστορίες για πρόσωπα, πράγματα ή εμπειρίες που επηρέασαν και επηρεάζουν τη ζωή και την κουλτούρα μας.

podcast.jpg



Αν σας αρέσει όλο αυτό και θέλετε να κάνουμε παρέα, βρείτε μας στη City Free Press και κάντε μας follow στο Spotify, το SoundCloud αλλά και στο Youtube στο καναλι του Podit.CY.

Κι αν σας αρέσει όλο αυτό ακόμα πιο πολύ… αφιερώστε 5 δευτερόλεπτα από τη ζωή σας και δώστε μας μια πεντάστερη βαθμολογία, έτσι για να βοηθήσουμε λίγο τον αλγόριθμο να πάει τη φωνή μας ακόμα πιο μακριά.

Έτοιμοι; Πάμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ