H Άντρη Ελευθερίου ανακοίνωσε το τέλος μιας λαμπρής καριέρας

Η κορυφαία Κύπρια σκοπεύτρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση.

Article featured image
Article featured image

Το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας με λαμπρές επιτυχίες ανακοίνωσε η Άντρη Ελευθερίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, η κορυφαία Κύπρια σκοπεύτρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση μετά μετά από μία μακρά και απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή, γεμάτη διακρίσεις και μετάλλια. Κορυφαία στιγμή της καριέρας της Άντρης Ελευθερίου η 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008.

Το 2006 κέρδισε χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Μελβούρνη. Έχει επίσης κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής 2006 στη Γερμανία, χρυσό το στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2007 στο Βελιγράδι και χρυσό στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2008 στο Μινσκ. Το 2014, κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας στη Γλασκώβη. Η 39χρονη αθλήτρια αναδείχθηκε τέσσερις φορές (2006, 2008, 2017, 2019) ως η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί την κορυφαία αθλήτρια για τις μεγάλες στιγμές που χάρισε στον κυπριακό αθλητισμό. Η Άντρη Ελευθερίου έχει ενταχθεί και στο Σχέδιο Επαγγελματικής Αποκατάστασης.
Αυτούσια η ανακοίνωση του ΚΟΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ