«Σας τα έλεγα εγώ» είπε ο 50 Cent σε αποκλειστική συνέντευξή του για την υπόθεση Diddy

Ο ράπερ σε συνέντευξη στο People υπενθύμισε όσα έλεγε για τον Diddy Combs τα τελευταία δέκα χρόνια.

Article featured image
Article featured image

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο PEOPLE, ο 50 Cent μίλησε για τον Diddy και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για πορνεία, εκβιασμούς και trafficking τονίζοντας πως εκείνος προσπαθούσε επανειλλημένα να επικοινωνήσει στον κόσμο τα όσα συνέβαιναν.

«Φαίνεται ότι κάνω εξωφρενικά πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα, απλά λέω αυτό που λέω εδώ και 10 χρόνια», είπε ο ράπερ αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο χλεύαζε τον Diddy είτε σε συναυλίες είτε στα social media και πρόσθεσε:

«Τώρα απλά ενώνετε τις τελείες με τα όσα ακούγονται για τον Puffy. Εμένα ήταν πάντα η δική μου οπτική γωνία αυτή, επειδή έμεινα μακριά από αυτά τα πράγματα όλο αυτό το διάστημα, επειδή δεν είναι το στυλ μου».



Η κόντρα 50 Cent και Diddy και το ντοκιμαντέρ που έρχεται

Ο 50 Cent και ο Diddy άρχισαν να διαφωνούν μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «The Bomb» το 2006, στο οποίο ο 50 Cent κατηγόρησε τον Combs ότι είχε σχέση με τη δολοφονία του Notorious B.I.G. το 1997.

Από τότε οι δύο τους δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, με το δράμα να κορυφώνεται όταν οι δυο τους εκπροσώπησαν αντίπαλες μάρκες βότκας.

Μετά τη σύλληψη του Combs, ανακοινώθηκε ότι ο 50 Cent θα γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του ατιμασμένου σταρ.

oi d.png



«Πρόκειται για μια ιστορία με σημαντικό ανθρώπινο αντίκτυπο. Είναι μια σύνθετη αφήγηση που καλύπτει δεκαετίες γεγονότων, όχι μόνο τίτλους ειδήσεων ή ρεπορτάζ», ανέφεραν ο 50 Cent και η σκηνοθέτης Alexandria Stapleton σε δήλωσή τους στο PEOPLE.

«Παραμένουμε ακλόνητοι στη δέσμευσή μας να δώσουμε φωνή στους άφωνους και να παρουσιάσουμε τα πράγματα ως έχουν», συνέχισε. «Ενώ οι ισχυρισμοί είναι ανησυχητικοί, προτρέπουμε όλους να θυμούνται ότι η ιστορία του Sean Combs δεν είναι η πλήρης ιστορία του χιπ χοπ και της κουλτούρας του. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι μεμονωμένες ενέργειες δεν επισκιάζουν τις ευρύτερες συνεισφορές της κουλτούρας μας».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ