Είναι η Kristina Khorram «η υπαρχηγός» του Diddy;

Κάποιοι την παρομοιάζουν με την Γκιλέιν Μαξγουελ που διοικούσε το κύκλωμα trafficking του Τζέφρι Έπσταϊν.

Article featured image
Article featured image

Το 2021 σε ένα παράξενα συναισθηματικό post του στα social media, o Diddy αναφέρθηκε στη γυναίκα που «κρατάει τα πάντα στη ζωή και τις επιχειρήσεις» του σε λειτουργία. Ο λόγος για την Kristina Khorram, την επικεφαλής προσωπικού του ράπερ που πλέον βλέπει τη μία αγωγή μετά την άλλη να έρχονται στο φως και είναι πάρα πολύ πιθανό να περάσει στη φυλακή το υπόλοιπο της ζωής του.

Γιατί, όμως, ξαφνικά βρίσκεται στο στόχαστρο η επικεφαλής του προσωπικού του Diddy; Και γιατί κάποιοι την χαρακτηρίζουν υπαρχηγό του στο έγκλημα, μια γυναίκα τόσο μπλεγμένη στις βρωμοδουλειές του ράπερ όσο υπήρξε και η Γκιλέιν Μάξγουελ, η γυναίκα – μαστροπός και δεξί χέρι του Έπσταϊν;

Το όνομα της Khorram για πρώτη φορά ακούγεται στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του Diddy και άλλων συνεργατών του η επιζώσα ομαδικού βιασμού Ashley Parham, η οποία καταγγέλλει ότι η Khorram συμμετείχε στην ακινητοποίησή της με ένεση για να τη βιάσουν 4 άνδρες –μεταξύ των οποίων και ο Diddy- και ότι ήταν η ίδια που της παρείχε ενυδατικό ορό για να τη συνειφέρει μετά τους απανωτούς βιασμούς της.

«Η Kristina Khorram, πρώην επικεφαλής του προσωπικού των Combs Enterprises, έχει κατονομαστεί σε τουλάχιστον μία από τις αγωγές εναντίον του ράπερ», αναφέρει δημοσίευμα των Los Angeles Times που αναφέρεται ακριβώς στην αγωγή αυτής της γυναίκας.

κρτισιτν.jpg

Η Khorram ήταν το «δεξί χέρι» του Diddy, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, για περισσότερο από μια δεκαετία: πολύς κόσμος την κατονομάζει ως την «αόρατη γυναίκα» που γνώριζε όλες τις κινήσεις και τις εγκληματικές δραστηριότητες του εργοδότη της, άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του που μπορούσε μαζί της να συντονίζει σημαντικές πτυχές τόσο της δημόσιας και επαγγελματικής όσο και της ιδιωτικής ζωής του.

Σύμφωνα με το προφίλ της Khorram στο LinkedIn που έχει πλέον διαγραφεί, εντάχθηκε στην Bad Boy Entertainment ως ανώτερο στέλεχος το 2013. Οι ρόλοι της περιλάμβαναν τη «διεύθυνση γραφείου του Προέδρου» των Combs Enterprises πριν από την προαγωγή της το 2020 σε επικεφαλής του προσωπικού.

Ως στενή συνεργάτις του ιδρυτή της Bad Boy Records, αρκετές πηγές υποστηρίζουν ότι είχε γνώση των εγκληματικών πράξεων του Diddy και ήταν ο άνθρωπος που είχε γνώση για ό,τι συνέβαινε στις επιχειρήσεις και στον κύκλο ανθρώπων με τους οποίους ερχόταν σε επαφή ο Diddy. Η ίδια κατονομάζεται και σε αγωγή του παραγωγού Rodney «Lil Rod» Jones, σύμφωνα με τους LA Times. Η μήνυση του Jones αναφέρει ότι ο Diddy τον κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ τον ανάγκασε να κάνει σεξ με γυναίκες που έφερνε ο ράπερ στο σπίτι του, καθώς και με τον ίδιο.



Στην αγωγή του, ο Jones ισχυρίζεται ότι η Khorram «έδινε εντολή στο προσωπικό της να δανείζει μπουκάλια σαμπάνιας, DeLeon [τεκίλα] και ποτών Ciroc με έκσταση και άλλα [παράνομα] ναρκωτικά» και «απαιτούσε από όλους τους υπαλλήλους, από τον μπάτλερ, τον σεφ μέχρι τις οικονόμους, να κυκλοφορούν με ένα σακουλάκι ή ένα τσαντάκι γεμάτο με κοκαΐνη, GHB, έκσταση» και άλλα ναρκωτικά.

Ο ίδιος, ο οποίος δημιούργησε αρκετά από τα κομμάτια στο άλμπουμ «The Love Album» του ράπερ του 2023: Off the Grid», ήταν που παρομοίασε την Khorram με την «υπαρχηγό» του κυκλώματος trafficking του Τζέφρι Έπσταϊν, Γκιλέιν Μάξγουελ, ενώ στην ίδια αγωγή κατονομάζονται 30 ακόμα άτομα –διάσημοι και μη- για συμμετοχή στα σεξουαλικά εγκλήματα που διοργάνωνε ο Diddy.

Ας σημειωθεί ότι το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο εναντίον του Diddy υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε τους «υψηλόβαθμους προϊσταμένους του» για να «πραγματοποιήσει, να διευκολύνει και να καλύψει την κακοποίηση και το [κύκλωμα] τράφικινγκ» που διηύθυνε και συντηρούσε μέσω εκβιασμών και εκδικητικής πορνογραφίας.

Για την ώρα, και στο συγκεκριμένο κατηγορητήριο, η Khorram δεν κατονομάζεται, δεν έχει συλληφθεί ή κατηγορηθεί (ακόμη) για οποιοδήποτε έγκλημα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το όνομά της αναφέρεται από αρκετά θύματα και πάντα στο πλαίσιο των αγωγών τους εναντίον του πάλαι ποτέ ισχυρού της μουσικής βιομηχανίας, αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη συμπληρωματικών ερευνών.


ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ