Το reunion των «Απαράδεκτων» συγκίνησε τους πάντες εκτός από τον ίδιο τον Μπέζο

Σκληρός.

Article featured image
Article featured image

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο να κάθονται σε έναν καναπέ και να αναβιώνουν μία σκηνή από τους «Απαράδεκτους» κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει πώς θα ήταν αν οι τηλεοπτικοί Γιάννης και Δήμητρα βρίσκονταν στο 2024.

Το βίντεο δεν είναι κάποιο τρικ που διαφημίζει την επιστροφή των «Απαράδεκτων» αλλά το trailer για τη νέα «Ταράτσα του Φοίβου» στην οποία θα βρεθούν καλεσμένοι του Φοίβου Δεληβοριά οι δύο ηθοποιοί.

Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Θανάση Αλευρά να συζητάνε για τη θρυλική σειρά, όταν ξαφνικά δίπλα τους στον καναπέ βρίσκονται η Δήμητρα και ο Γιάννης.

«Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς σε παρακαλώ, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Μπέζο να απαντά: «Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος, καμία σχέση με πριν». Τότε εκείνος, υποδυόμενος τον ρόλο του στους «Απαράδεκτους» και με το χαρακτηριστικό του ύφος τη ρωτά: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».



Η επανένωση της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Γιάννη Μπέζου προκάλεσε γέλιο αλλά και συγκίνηση στους φανατικούς της σειράς, όχι όμως και στον ηθοποιό.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος σε ερώτηση για το αν ήταν συγκινητικό το συγκεκριμένο γύρισμα, απάντησε: «Όχι, δεν ήταν συγκινητικό. Σας το λέω, σας προσγειώνω. Εγώ είμαι υπέρ των κινήσεων να πάμε μπροστά, αυτά είναι πολύ ωραία, μέχρι εκεί. Πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ