Σεξομολογήσεις #681: «Είναι μουσουλμάνος. Μου λέει ότι δεν επιτρέπεται το σεξ πριν από τον γάμο, αλλά…»

«Τι είμαι; Είμαι ο δονητής του πέους του;», αναρωτιέται, μεταξύ άλλων, η αναγνώστρια, της οποίας ο σύντροφος χρησιμοποιεί (υποκριτικά) τη θρησκεία ως πρόσχημα και εμπόδιο για τη σεξουαλική τους ζωή.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Το δικό μου θέμα είναι ότι είναι μουσουλμάνος. Και ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται περίεργο έτσι όπως το λέω, αλλά δυστυχώς η θρησκεία του μπαίνει εμπόδιο στη σεξουαλική μας ζωή. Βασικά βάζει τη θρησκεία μπροστά και λέει πως μόνο μετά τον γάμο μπορεί να εκδηλωθεί στο σεξ μαζί μου, περιγράφοντάς μου κατά καιρούς όσα θα μου κάνει στο κρεβάτι αφού παντρευτούμε.

Εδώ και 5 μήνες μένουμε μαζί αποκλειστικά, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης. Όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, για να κάνει κανονικό σεξ μαζί μου, πρέπει να είναι πολύ αποφασισμένος εκείνος μέσα του για να κάνει την κίνηση. Και όταν το κάνει τρελαίνομαι, γιατί τη μια μου λέει πως δεν επιτρέπεται το σεξ πριν από τον γάμο, και από την άλλη το κάνει.

Το άλλο που συμβαίνει είναι ότι πέφτει γυμνός στο κρεβάτι και σε εμένα δεν κάνει τίποτα πάνω στο κορμί μου, ούτε καν τα ρούχα μού βγάζει. Αν θα προχωρήσει με διείσδυση, θα κάνει το εσώρουχό μου λίγο στο πλάι και ξεκινά να κάνει την πράξη. Μόνο αυτό. Εκείνη την ώρα εγώ προσπαθώ να το απολαύσω, αλλά την ίδια στιγμή έχω θυμό μέσα μου γιατί ποτέ αυτός σε εμένα δεν κάνει κάτι. Και στο τέλος ικανοποιείται αυτός, και για εμένα κανένας σεβασμός, να προσπαθήσει να με τελειώσει.

Το άλλο που κάνει, είναι τις περιόδους που αντιστέκεται στο σεξ μαζί μου, αλλά δεν λέει όχι στο στοματικό σεξ. Και πάλι μόνο εγώ να του κάνω, εκείνος τίποτα δεν κάνει πάνω μου. Ίσως να μου πιάσει λίγο το στήθος και μετά σταματάει. Και έρχομαι και λέω μέσα μου, «τι είμαι; Είμαι ο δονητής του πέους του;».

Προσπάθησα μία φορά να συζητήσω μαζί του όλα αυτά που με απασχολούν και τα είπα με θάρρος. Αλλά τι έγινε; Απομακρύνθηκε από εμένα και δεν κάναμε απολύτως τίποτα στο κρεβάτι.

Υπάρχει και άλλο θέμα όμως. Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και είναι ερεθισμένος, ενώ ξέρει πως έχει γυναίκα που τον περιμένει, πάει στο μπάνιο και ικανοποιείται μόνος του. Τον έχω δει πολλές φορές να το κάνει αυτό. Και έρχομαι και σκέφτομαι διάφορα για τον εαυτό μου. Ίσως δεν του αρέσω, ίσως δεν τον ελκύει τίποτα πάνω μου σαν γυναίκα. Με κάνει να τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά ότι προτιμά να αυνανίζεται αντί να έρθει μαζί μου.

Το τελευταίο θέμα που με απασχολεί έντονα είναι πως όταν του κάνω στοματικό έρωτα, τελειώνει λίγο μέσα στο στόμα μου και αργότερα, όταν πάει μέσα στο μπάνιο για να καθαριστεί, τον βλέπω πάλι να αυτοϊκανοποιείται. Και σας ρωτάω, πώς γίνεται να τελειώνει μαζί μου και μετά να πηγαίνει στο μπάνιο να κάνει αυτό; Τι σημαίνει όλη αυτή η ιστορία που σας έχω πει; Δώστε μου απαντήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τις σκέψεις του. Τι νιώθει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι;



Να σου πω την αλήθεια, ώσπου να φκω μέσα από όλη αυτή την ιστορία, χρειάστηκα παυσίπονα και power nap. Τι τραβάς κι εσύ, που ευτυχώς το μαρτυράς, αν και δεν είσαι (ακόμα) οσιομάρτυρας. Αλλά ας αφήσω τα σεφερλικά (μακριά από εμάς) λογοπαίγνια και ας επικεντρωθούμε στο θέμα σου. Ουσιαστικά περιγράφεις μία πολύ τοξική κατάσταση που δυστυχώς εμπλέκει μέσα τη θρησκεία και την τάχα πίστη, που ωστόσο εφαρμόζεται υποκριτικά και επιλεκτικά. Ο δικός σου, ο οποίος παρουσιάζεται ως πιστός και σωστός μουσουλμάνος, λέει πως δεν μπορεί να πατήσει τα όσα πρεσβεύει ο μουσουλμανισμός, αλλά την ίδια ώρα γεύεται το νέκταρ όταν και όποτε αυτός επιθυμεί. Βασικά εκτονώνει τις κάβλες του, όταν τον πιάνουν είτε μαζί σου είτε μόνος του, αλλά η δική σου ικανοποίηση -σύμφωνα πάντα με το Κοράνι- είναι αμαρτωλή και απαγορεύεται. Θες να σου μιλήσω ειλικρινά; Και μετά τον γάμο το ίδιο μ@#%%ας θα παραμείνει. Πάλι θα ικανοποιεί τον εαυτό του κι εσένα το πιο πιθανόν να σε έχει για μηχανή αναπαραγωγής και σκεύος ικανοποίησης των ορέξεών του. Αν ακολουθούσε πραγματικά τα όσα πιστεύει, τότε δεν θα δεχόταν να συγκατοικήσετε καν, ειδικά χωρίς γάμο, ακριβώς για να μην μπαίνει σε τέτοια διλήμματα και να ταλαιπωρεί τόσο τον εαυτό του όσο κι εσένα. Αλλά επειδή όπως φαίνεται θέλει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα σωστή, αποφάσισε να τα έχει όλα και να μη δίνει τίποτα, και να νιώθει και καλά γιατί δεν αμαρτάνει. Και για να ξεκαθαρίσω, δεν τα βάζω με την ανθρώπινη ανάγκη και δη τη σεξουαλική, τα βάζω με την υποκρισία και την στοχοποίηση της ηδονής και της απόλαυσης. Μας λες ότι αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια, αλλά εσύ επιμένεις να προσπαθείς και ειλικρινά δεν ξέρω το γιατί. Παραμένεις σε μία κατάσταση περίεργη, που πλέον άρχισε να σε επηρεάζει αφού πιστεύεις πως εσύ έχεις το πρόβλημα κι εσύ δεν είσαι αρκετά καλή γι’ αυτόν. Αν δεν θες, λοιπόν, να συνεχίσεις να είσαι «ο δονητής του πέους του» όπως εύστοχα αναφέρεις, μήπως ήρθε ο καιρός να τα μαζέψεις και να πας σε άλλη παραλία;


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ