Νεαροί λήστεψαν και επιτέθηκαν ρατσιστικά κατά ντελιβεράδων στη Λεμεσό

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων από τα 15 που συμμετείχαν στη νέα ρατσιστική επίθεση. Οι νεαροί φέρεται να είπαν στους ντελιβεράδες να φύγουν από την Κύπρο.

Article featured image
Article featured image

Υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης και ληστείας εις βάρος δύο νεαρών Ινδών διανομέων φαγητού διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό.

Η επίθεση συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεσης και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου για το Ρατσισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το περιστατικό συνέβη μισή ώρα πριν από τα μεσάνυκτα το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια. Δύο νεαροί Ινδοί δέχθηκαν επίθεση από περίπου 15 νεαρά πρόσωπα τα οποία τους κτύπησαν και τους λήστεψαν. Οι δράστες τους άρπαξαν χρηματικό ποσό τριακοσίων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και κτυπήματα, στο πρόσωπο και το σώμα. Ένας εκ των δύο φέρει κατάγματα μύτης, έτσι κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί φέρεται να είπαν στου ντελιβεράδες να φύγουν από την Κύπρο.

Από τις έρευνες της αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 19 και 21 ετών. Οι νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ