Ηλιόλουστη η σημερινή ημέρα μέχρι το απόγευμα

Από αύριο επιστρέφουν τα σύννεφα και η σκόνη.

Article featured image
Article featured image


Σφήνα έξαρσης θα αρχίσει να επηρεάζει προοδευτικά την περιοχή μας.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά ηλιόλουστος ενώ το απόγευμα θα παρατηρηθούν αυξημένες υψηλές λεπτές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά σε ανατολικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Κυριακή το βράδυ,
ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από υψηλές λεπτές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Δευτέρα
, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος από υψηλές και μέσες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται προοδευτικά σκόνη, η οποία αρχικά θα είναι περιορισμένη κυρίως μερικά χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, αρχικά εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να ενισχυθούν προοδευτικά στα 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στο δυτικό 1/3 του νησιού τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Τη Δευτέρα το βράδυ
, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη
, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις ενώ κατά το δεύτερο μισό της ημέρας πιθανόν να παρατηρηθούν τοπικά σταγόνες λάσπης ή και τοπικές λασποβροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, αρχικά εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να ενισχυθούν προοδευτικά στα 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στο δυτικό 1/3 του νησιού τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη το βράδυ
, τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν τοπικές λασποβροχές, χωρίς να αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες στα παράλια. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο Jubilee είναι στα 0 εκατοστά ενώ στη Χιονίστρα κυμαίνεται γύρω στα 3-7 εκατοστά.



Πηγή: Kitasweather

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ