Εικόνες και βίντεο από τον χώρο που έγινε η «γκανγκστερική» επίθεση στη Λεμεσό

Είναι περιφραγμένος με αυτόματη καγκελόπορτα, πρόκειται για ερημική περιοχή, ενώ στα 300 μέτρα βρίσκεται μια κατοικία.

Article featured image
Article featured image


Υπόθεση ένοπλης ληστείας σε πάρτι, στην επαρχία Λεμεσού, με λεία προσωπική περιουσία των θαμώνων, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό διαδραματίστηκε σε ιδιωτικό πάρτι στην περιοχή Αγίου Γεώργιου Αλαμάνου, όταν κουκουλοφόροι εισήλθαν στο χώρο και προτάσσοντας όπλα, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό και έδεσαν τους παρευρισκόμενους με πλαστικές χειροπέδες.

rossoi-taverna-lemesos-3_City.jpg



Στη συνέχεια, οι δράστες απέσπασαν πορτοφόλια, ρολόγια, κοσμήματα, κινητά και άλλη περιουσία από τους θαμώνες, ενώ κάποια πρόσωπα φαίνεται να δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και γίνονται εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης.

rossoi-taverna-lemesos-2_City.jpg



Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια το ΡΙΚ στη Λεμεσό, κάποιοι από τους θαμώνες του υποστατικού αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο ένας ένοπλος να κτυπήσει με το όπλο του ένα πρόσωπο ο οποίος υπέστη κάταγμα μύτης. Δεύτερο πρόσωπο φέρει θλαστικά τραύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύονται.

Στο σημείο βρίσκεται η Υπηρεσία εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου αλλά και μέλη του ΤΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο εντοπίστηκε μια τσάντα με κλοπιμαία.

Ο χώρος όπου έγινε η ληστεία είναι περιφραγμένος με αυτόματη καγκελόπορτα. Πρόκειται για ερημική περιοχή ενώ στα 300 μέτρα βρίσκεται μια κατοικία.

Τονίζεται ότι οι δράστες μίλησαν στα ρωσικά, ενώ νεότερες πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι εντός του υποστατικού βρίσκονταν και Κύπριοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ