Τύπισσα «πετσόκοψε» τον Λίο χαρακτηρίζοντάς τον γέρο, παράξενο και μέτριο kisser

Τα ύστερα του κόσμου.

Article featured image
Article featured image

Η Hieke Konings, ένα 22χρονο μοντέλο του Playboy, ισχυρίζεται ότι φίλησε τον αστέρα του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σε κλαμπ του Λος Άντζελες, στο οποίο μπορούσες να μπεις μόνο με πρόσκληση. «Ήταν ένα μυστικό κλαμπ στο Λος Άντζελες, που έμπαινες με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται με μαύρο hoodie και μαύρο καπέλο. Κοιταχτήκαμε», ισχυρίζεται.

Εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο της ολλανδικής έκδοσης του Playboy θυμήθηκε τη νύχτα που γνώρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Εξήγησε πώς ο μάνατζέρ του Ντι Κάπριο την έφερε στο τραπέζι του σταρ λέγοντας: «Ο Λίο θέλει να σου μιλήσει».

leo.png



Κατά τη συζήτησή τους, η Hieke δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τη φήμη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ότι βγαίνει μόνο με μοντέλα κάτω των 25 ετών. Εκείνος φέρεται να της παραδέχθηκε ότι είναι «ένοχος».

Στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα φιλί, που η Hieke το βρήκε μέτριο. «Ήταν οκ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ», σχολίασε.

Στη συνέχεια την κάλεσε στο σπίτι του, αλλά το μοντέλο, όπως λέει, δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση. «Σοκαρίστηκε. Φυσικά δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον ήξερα αρκετά καλά, απάντησε γλυκά. Το σέβομαι αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι στράφηκε σε μια άλλη κοπέλα και πήγαν σπίτι του.

leo3.png



Το μοντέλο μπορεί να μην είχε ερωτική σχέση με τον Ντι Κάπριο, ωστόσο, υποστηρίζει ότι έχει φίλες που έχουν περάσει τη νύχτα μαζί του.

Ισχυρίστηκε ότι μια φίλη της τής είπε ότι φορούσε τα ακουστικά του κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει, ενώ μια άλλη είπε ότι έβαλε ακόμα και ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της.

«Ο Λίο είναι πολύ παράξενος και γέρος»
, προσέθεσε.

Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για σχόλια.

Μια πηγή είπε στη MailOnline ότι «Ο Λίο επέμεινε ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ αυτήν τη γυναίκα».


Με πληροφορίες από iefimerida, Mail Online

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ