Τι κοινό έχει η ελληνική Αστυνομία με τη Σάττι και το «Scorpios music bar»;

Η Ελληνική Αστυνομία γίνεται viral (για καλό σκοπό). Παμ.

Article featured image
Article featured image



Αδιαμφισβήτητα η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι που επιλέγηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο viral τραγούδια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Ελληνική Αστυνομία, που τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα πιο χαλαρό και χιουμοριστικό πρόσωπο για να προσεγγίσει ζητήματα. Όπως για παράδειγμα χθες, που δημοσίευσε φωτογραφία από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού, με τη Μαρίνα Σάττι να κρατά το (γνωστό) πλακάζ προτρέποντας τους εκδρομείς που επέστρεφαν από το τριήμερο «να μην χρησιμοποιούν τη Λ.Ε.Α.».



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί viral βίντεο ή εικόνες για να τραβήξει την προσοχή του κοινού και των οδηγών, αφού το προηγούμενο διάστημα για να αφυπνίσει τους πολίτες όσον αφορά το αλκοόλ και την οδήγηση, χρησιμοποίησε λόγια από το πιο viral βίντεο του TikTok του «Scorpios music bar». Σε εκείνο το post η Ελληνική Αστυνομία έγραψε: «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ» και παρέπεμψε σε δελτίο Τύπου για το ζήτημα. Η αλήθεια ειναι πως μας εκπλήσσει ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ