Διάσημος Ισπανός Youtuber «παρανοεί» ακούγοντας το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision

Τα, τα, τα, τα!

Article featured image
Article featured image

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση την Τσικνοπέμπτη, και από εκείνη τη στιγμή η επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision προκάλεσε ντελίριο αντιδράσεων στα social media. Μία love-to-hate κατάσταση με χιλιάδες σχόλια να το στηρίζουν και να το δαιμονοποιούν την ίδια στιγμή με απαξιωτικές ή διθυραμβικές αναφορές τόσο για το τραγούδι όσο και για το βίντεο κλιπ.

Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις από του φαν του διαγωνισμού στο εξωτερικό στο πρώτο άκουσμα του τραγουδιού ήταν ως επί των πλείστων θετικές, με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή ως αυτό που έλειπε από τον διαγωνισμό εδώ και χρόνια.

Μία αντίδραση όμως, ενός Ισπανού Youtuber, έγινε viral καθώς φαίνεται πως ο εν λόγω κύριος ξετρελάθηκε με το τραγούδι. Ακούει τους στίχους και σηκώνεται από την καρέκλα, χορεύει, τραγουδάει και ας μην καταλαβαίνει γρι απ’ όσα λένε οι στίχοι.

Δείτε στο βίντεο την «παράνοια» του Ισπανού, την ώρα που ακούει το «Ζάρι».


Πάντως είτε το αγαπάς είτε το μισείς, ένα είναι σίγουρο, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να αναβιώσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τη Eurovision, και να μας βάλει όλους να συζητάμε για το τραγούδι της. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τί;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ