Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου διοργανώνει κυνήγι θησαυρού

Αυτή την Κυριακή το παιχνίδι θα έχει άλλη σημασία.

Article featured image
Article featured image

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου ιδρύθηκε το 1985 με στόχο τη συμπαράσταση στο έργο του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, που οι αείμνηστοι Στέλιος Ιωάννου και η σύζυγος του Έλλη δημιούργησαν στη μνήμη του γιου τους Χρίστου, που έχασαν πρόωρα.

Μετά το θάνατο των Ιδρυτών Στέλιου και Έλλης Ιωάννου, ο Σύνδεσμος Φίλων θα συνεχίσει το έργο τους, για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στα άτομα με νοητική υστέρηση.

Ο Σύνδεσμος Φίλων συμβάλλει σε οικονομική στήριξη στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου στο μέτρο του δυνατού, συντηρεί τις Ενταγμένες Οικιστικές Μονάδες (Ε.Ο.Μ.) που έχει ιδρύσει στα Λατσιά για νέα άτομα που μπορούν σε αρκετό βαθμό να ανεξαρτητοποιηθούν και χρειάζονται μόνο μικρή βοήθεια και σε οικονομική στήριξη στο μέτρο του δυνατού στη Στέγη Άγιος Χριστόφορος, για άτομα με νοητική υστέρηση μεγάλης ηλικίας που έχουν χάσει τους προστάτες τους.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα 10.00 π.μ. στο χώρο του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ετοιμαστείτε για το Κυνήγι Θησαυρού, παίζοντας μία πρωτότυπη έκδοση ενός πασίγνωστου παιχνιδιού με 1ον Έπαθλο συνολικής αξίας €500 και υπέροχα δώρα!

600x450 (002).jpegΑγόρασε το εισιτήριο και πάρε μέρος στο πιο ξεχωριστό παιγνίδι που έπαιξες μέχρι σήμερα! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ioannoufriends.org

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ