Νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα, τον κατήγγειλε και τη μαχαίρωσε έξω από αστυνομικό σταθμό

Άλλη μια θλιβερή μέρα στην Ελλάδα που δείχνει (για ακόμη μια φορά) την αδυναμία των Αρχών να προστατεύσουν τα θύματα.

Article featured image
Article featured image



Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από ελλαδικά μέσα για την γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος γυναικοκτόνος, επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του μαχαιρώνοντάς την έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου είχε μεταβεί για να τον καταγγείλει συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε να βγει από το τμήμα προκειμένου να της επιτεθεί.

Όλα συνέβησαν όταν η 28χρονη, η οποία είχε χωρίσει με τον 39χρονο δράστη από το 2020, τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και πήγε μαζί με έναν φίλο της στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Η 28χρονη μετά το χωρισμό τους, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα.

Η 28χρονη μετά την χθεσινή καταγγελία, είχε ζητήσει περιπολικό για να τη μεταφέρει σπίτι της καθώς φοβόταν, όμως οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο. Φεύγοντας από το τμήμα, πρώτα έφυγε ο φίλος της και τότε, την ώρα που πήγαινε να αποχωρήσει, της επιτέθηκε ο δράστης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της λίγα μέτρα από το φυλάκιο των αστυνομικών. Παράλληλα ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ