Ο οκτάχρονος Ράβι και η ομάδα του είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε στο Britain's Got Talent

Ο μικρός Ράβι έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσα από το βρετανικό talent show [BINTEO].

Article featured image
Article featured image

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Britain's Got Talent όταν στη σκηνή ανέβηκε ο 8χρονος Ράβι, ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μαζί με την ομάδα του για να τραγουδήσουν.

«Παρακολουθώ το BGT όλη μου τη ζωή και είμαι εδώ για να δείξω πως ό,τι και να σου φέρει η ζωή μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου» είπε ο Ράβι παρουσιάζοντας την Ravi's Dream Team, στην οποία συμμετέχουν φίλοι του 8χρονου, συγγενείς του, δάσκαλοι από το σχολείο του, νοσηλευτές αλλά και παιδιά.Αφού η ομάδα του Ράβι τραγούδησε το A Million Dreams από την ταινία The Greatest Showman, η κριτής Αλίσα Ντίξον, πάτησε το golden buzzer και έδωσε την απευθείας πρόκριση για τον τελικό.

«Το golden buzzer είναι μια προσωπική στιγμή και πάντα έλεγα ότι μπορώ να το πατήσω όταν κάτι μου μοιάζει σωστό και εσύ είσαι ένας αξιοθαύμαστος νεαρός κύριος» είπε η Ντίξον στον Ράβι.

Από την πλευρά του ο 8χρονος ανακοίνωσε ότι θα δώσει τις 250.000 λίρες του βραβείου - σε περίπτωση που κερδίσει - σε αγαθοεργίες.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ