Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

Λίγα 24ώρα μετά την γυναικοκοτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα αυξάνονται.

Article featured image
Article featured image

Πέντε νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν στην Ελλάδα, λίγα 24ώρα μετά την γυναικοκοτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Στο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα οι αστυνομικοί πήγαν συνολικά 3 φορές. Όλα συνέβησαν στις 4:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ένας 42χρονος άρχισε να χτυπά τη 47χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το flamis.gr, έβαλε τις φωνές. Φίλη της γυναίκας που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφτασε στο σημείο. Η γυναίκα για να ξεφύγει πήδηξε ξυπόλητη από το παράθυρο του διαμερίσματος που διέμενε στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη, όμως, λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αρχικά, αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ