Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε άντρα στη Θεσσαλονίκη

Αναζητούνται οι βίαιοι δράστες, ηλικίας 15-17 ετών.

Article featured image
Article featured image

Ένα ακόμη περιστατικό βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ελλάδα και πάλι από τη Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για επίθεση σε βάρος 21χρονου από ομάδα δέκα ανηλίκων ατόμων -από 15 έως 17 ετών- που σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το περιστατικό συνέβη σε στάση λεωφορείου έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, όταν ομάδα ανηλίκων, που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, κυνήγησαν από τη στάση λεωφορείου έναν νεαρό για άγνωστο λόγο, τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν, όμως οι δράστες συνέχισαν τον ξυλοδαρμό. Στο σημείο έφτασαν μετά από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, ωστόσο, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ο νεαρός, θύμα της επίθεσης, αποχώρησε με τα πόδια, συνοδεία της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, δεν υπέβαλε μήνυση και δεν θέλησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ