Τον τελικό ανδρών στο Γουίμπλεντον θα παρακολουθήσει η Κέιτ Μίντλετον

Θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου της.

Article featured image
Article featured image

Την δεύτερη δημόσια εμφάνισή της θα πραγματοποιήσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου της νωρίτερα φέτος, αφού θα παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση ήταν στο Trooping the Colour τον περασμένο μήνα. Η Κέιτ είναι προστάτιδα του All-England Lawn Tennis and Croquet Club από το 2016.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτρια Χίλαρι Φόρντουγουιτς, η Κέιτ Μίντλετον ήθελε να εμφανιστεί στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, αν η υγεία της το επέτρεπε. «Ο επόμενος στόχος της είναι να παρακολουθήσει το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον ως επικεφαλής του "the All England Lawn Tennis Club", το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου», είχε δηλώσει η Φόρντουγουιτς στο Fox News. Η ίδια, πρόσθεσε πως η Κέιτ Μίντλετον, λάτρης του τένις και επικεφαλής του οργανισμού «the All England Lawn Tennis and Croquet Club», συνήθως, παρακολουθεί από το royal box τους πιο σημαντικούς αγώνες και απονέμει τα βραβεία στους νικητές.

«Ελπίζουμε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να απονείμει τα βραβεία ως επικεφαλής του οργανισμού, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της είναι η προτεραιότητα. Το μόνο που έχουμε πει είναι ότι θα συνεργαστούμε μαζί της και θα της δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία», είχε δηλώσει η Ντέμπι Τζέβανς, πρόεδρος του οργανισμού «The All England Lawn Tennis Club».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ