Βρετανοί τουρίστες χρυσοπλήρωσαν διακοπές στην Αγία Νάπα και μάλλον τίποτα δεν πήγε καλά με αυτό

Επιστρέφοντας στη χώρα τους, έκαναν μερικά έντονα παράπονα για την εμπειρία τους.

Article featured image
Article featured image

Βρισκόμαστε στο πικ της τουριστικής περιόδου με τα περισσότερα τουριστικά καταλύματα να είναι fully booked από ξένους και ντόπιους τουρίστες οι οποίοι προγραμμάτισαν τις διακοπές τους σε κάποια περιοχή στη χώρας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Βρετανία αποτελεί την κύρια πηγή άφιξης τουριστών στην Κύπρο, με τους περισσότερους να επιλέγουν φυσικά την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, για όλους τους γνωστούς λόγους.

Το θέμα είναι όμως ότι φεύγοντας δεν έχουν όλοι τις καλύτερες εμπειρίες από τη διαμονή τους στο νησί, ο καθένας φυσικά για τους δικούς του λόγους. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, έκαναν την εμφάνιση τους σε διάφορες βρετανικές εφημερίδες τα ευφάνταστα παράπονα των Βρετανών τουριστών για τη διαμονή τους στην Κύπρο, με ένα εξ αυτών να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ζεύγος τουριστών από την Βρετανία, ισχυρίστηκαν πως οι διακοπές τους καταστράφηκαν επειδή δεν μπορούσαν να απολαύσουν το τσάι και τα μπισκότα τους στο μπαλκόνι του δωματίου τους, λόγω ανεγειρόμενης οικοδομής.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τον Lee Trivett και τη σύζυγό του, Mandy Trivett, οι οποίοι ήθελαν διακοπές στην Κύπρο, επειδή πολλοί από τους φίλους τους πέθαναν κατά τη διάρκεια του 2024. Το ζεύγος ανέφερε ότι πλήρωσε £2,215 (2,618 ευρώ) για διαμονή έξι ημερών στην Κύπρο, με την ελπίδα να περάσουν τα πρωινά τους πίνοντας καφέ στο μπαλκόνι τους το πρωί και απολαμβάνοντας το τσάι και τα μπισκότα τα απογεύματα, έχοντας μοναδική θέα προς τη θάλασσα.

Ωστόσο το ζεύγος των Βρετανών βρέθηκε ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης όταν η «πολυτελής» θέα του μπαλκονιού τους αποδείχθηκε «σκαλωσιές σε ανεγειρόμενη οικοδομή».

Ο Lee και η Mandy, ανέφεραν στο δημοσίευμα ότι αισθάνθηκαν απογοητευμένοι καθώς ήλπιζαν για «ήρεμες, χαλαρωτικές» διακοπές, αλλά τελικά κατέληξαν με «τη θέα από την κόλαση».

Από την άλλη, ο διοργανωτής των διακοπών τους ισχυρίστηκε το ζευγάρι είχε ενημερωθεί από πριν ότι κοντά στο ξενοδοχείο θα γίνονταν οικοδομικές εργασίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ