Με Σοφία Ασβεστά και Νατάσα Λάππα συνεχίζει στο διαγωνιστικό κομμάτι η Κυπριακή Ολυμπιακή Αποστολή

Σοφία και Νατάσα είμαστε δίπλα σας!

Article featured image
Article featured image

Με τον Μάριο Γεωργίου να κάνει την αρχή χθες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξασφαλίζοντας μία θέση στον τελικό του μονόζυγου, η Κυπριακή Ολυμπιακή Αποστολή συνεχίζει σήμερα με τις αθλήτριες Σοφία Ασβεστά (τζούντο) και Νατάσα Λάππα (windsurfing).

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες μας αγωνίζονται σήμερα με την Κύπρια τζουντόκα Σοφία Ασβεστά να αντιμετωπίζει στον Α' προκριματικό γύρο στα -52kg, την Soumiya Iraoui, από το Μαρόκο. Ο προκριματικός ξεκίνησε στις 11:00 ώρα Κύπρου με τον αγώνα της Ασβεστα είναι ο 4ος στο 2ο ταπί.

UPDATE:
Σπουδαία πρόκριση για την Σοφία Ασβεστά! Η Κύπρια αθλήτρια πήρε την πρόκριση κόντρα στη Σουμινά Ιραουί από το Μαρόκο, στον πρώτο γύρο του τουρνουά για το τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ασβεστά πήρε το εισιτήριο για τους «16» στην κατηγορία –52KG, όπου θα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει την κάτοχο δύο ολυμπιακών μεταλλίων Αμαντίν Μπουσά!

Ακολουθεί ο αγώνας της ιστιοπλόου Νατάσας Λάππα, στη 13:00 ώρα Κύπρου, στην κατηγορία IQFOIL στη Μασσαλία, 800 χλμ μακριά από το Παρισι, όπου αρχίζουν σήμερα τα αγωνίσματα Ιστιοπλοΐας.

Καλή επιτυχία και στις δύο αθλήτριές μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ