Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιους σταρ αναμένεται να δούμε στην τελετή λήξης

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής και θα συζητηθεί.

Article featured image
Article featured image

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού και πληθαίνουν οι φήμες για το ποιοι σταρ θα εμφανιστούν στο στάδιο.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα έχει τίτλο «Records» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Stade de France, από τις 22:00 (ώρα Κύπρου) και για περίπου δύο ώρες, βάσει προγραμματισμού.

Η τελετή έναρξης στο Παρίσι προκάλεσε ποικίλα σχόλια και διθυραμβικά αλλά και καταδικαστικά, με ορισμένους ερμηνευτές και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Thomas Jolly να δέχονται ακόμη και απειλές θανάτου για ορισμένα μέρη της που θεωρήθηκε ότι προκάλεσαν το θρησκευτικό αίσθημα των Καθολικών πιστών, κυρίως.



Σε αυτό το πλαίσιο και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην τελική τους ευθεία, οι εικασίες αρχίζουν να αυξάνονται για την τελετή λήξης, την Κυριακή 11 Αυγούστου. Σύμφωνα με διάφορες πηγές και αναφορές που δημοσιεύει το ειδησεογραφικό σάιτ της Le Parisien, ο Thomas Jolly ετοιμάζει το τελευταίο σόου, όπου θα εμφανιστούν δύο διάσημα γαλλικά συγκροτήματα: Οι νικητές Grammy Phoenix και το ηλεκτρονικό δίδυμο AIR, που βρίσκονται φέτος σε περιοδεία για να γιορτάσουν την 25η επέτειο από το ντεμπούτο άλμπουμ τους 1998 Moon Safari.

Η τελετή λήξης, που θα έχει τον τίτλο «Records», θα διαρκέσει περί τις δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France. Μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα επιχειρήσει να απεικονίσει έναν «φουτουριστικό κόσμο όπου οι Αγώνες έχουν εξαφανιστεί».

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra είπε στο ραδιόφωνο FranceInfo ότι είχε «απόλυτη εμπιστοσύνη» ότι ο Jolly και η ομάδα του θα «θαμπώσουν τον κόσμο» για άλλη μια φορά. Πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρξει μια περισσότερο «γαλλική πινελιά αν και η ηλεκτρο-ποπ της έναρξης ήταν επιτυχημένη παγκοσμίως».

Άλλα αστέρια που φημολογείται ότι θα εμφανιστούν είναι ο πανταχού παρών στο Παρίσι καθόλη τη διαρκεια των Αγώνων, Snoop Dogg, ενώ τις τελευταίες ώρες αυξάνονται και οι εικασίες ότι τη μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η Τέιλορ Σουίφτ.

snoop.jpg



Η Σουίφτ έχει ήδη λάβει μέρος σε διαφημιστικά βίντεο που δείχνουν υποστήριξη για την Team USA (την ομάδα των ΗΠΑ) και οι Swifties ισχυρίζονται ότι η σταρ που βρίσκεται στην Ευρώπη για την περιοδεία της, θα μπορούσε να «πεταχτεί» στο Παρίσι - όλα αυτά βέβαια πριν την ακύρωση των συναυλιών της Βιέννης λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που απετράπη λίγες ώρες πριν.

τειλορ.png



Άλλοι σταρ που βρίσκονται στο Παρίσι και εικάζεται ότι πιθανόν θα βρεθούν με κάποιον τρόπο στην τελετή λήξης είναι η σκηνοθέτις της Barbie Γκρέτα Γκέργουιγκ, η Μισέλ Γιο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες. Υπήρξαν έντονες φήμες ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα μπορούσε επίσης να συμμετέχει στην τελετή λήξης – αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτοί οι A-listers πρόκειται να συμμετάσχουν στο σόου της 11ης Αυγούστου.

Η γαλλική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων έχει αποκαλύψει ότι το Stade de France θα μετατραπεί σε μια γιγαντιαία αίθουσα συναυλιών, με εκατοντάδες ερμηνευτές, χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου να συμμετέχουν στο σόου δίπλα στους διάσημους σταρ.

Επιπλέον, μια διαρροή επιβεβαιώθηκε: ο Τομ Κρουζ θα εμφανιστεί κατά την τελετή λήξης. Ο 62χρονος αστέρας του Mission: Impossible λέφγεται πως θα συμμετάσχει σε μια περίτεχνη παράσταση με κασκαντέρ. Λέγεται πως ο Τομ Κρουζ θα πέσει - κυριολεκτικά - όταν η Ολυμπιακή σημαία παραδοθεί στο Λος Άντζελες, την πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες του 2028. Πιθανότατα μάλιστα, ο σταρ της δράσης θα πέσει με αλεξίπτωτο στο σήμα του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της παράδοσης της Ολυμπιακής σημαίας στο Λος Άντζελες, την πόλη που θα διοργανώσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028.

tom.jpg



Σύμφωνα με το TMZ, το κόλπο γυρίστηκε τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου τμήματος, ο Κρουζ φαίνεται να αφήνει το Stade de France στο Παρίσι, να ταξιδεύει με αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και να καταλήγει στη διάσημη πινακίδα του Χόλιγουντ.

Ο Τομ Κουζ εθεάθη στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών γυμναστικής γυναικών καθώς και των αγώνων κολύμβησης, και ήδη γνωρίζουμε ότι η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας πρόκειται να λάβει την Ολυμπιακή σημαία από τη Δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα διαρκέσει από τις 22:00 έως τις 00: την Κυριακή 11 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από Euronews και Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ