Κάπως έτσι θα μοιάζει η Λεμεσός αν αποκτήσει τελικά (το δικό της) London Eye

Η σελίδα «Cypriot.ai» με τη βοήθεια του ΑΙ μας δείχνεις πως θα αλλάξει η εικόνα της Λεμεσού εάν αποκτήσει τελικά τον επιβλητικό τροχό. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Μεγάλη συζήτηση γίνεται όσον αφορά την πρόταση που κατατέθηκε από εταιρεία για την κατασκευή και λειτουργία του «Hyperion Limassol» στη Λεμεσό, έργο που ομοιάζει με το διάσημο London Eye του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, η εταιρεία Unique Hyperion Wheel Limassol Ltd παρουσίασε Μελέτη Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) για το συγκεκριμένο έργο προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Λεμεσό.

Το κεντρικό στοιχείο του «Hyperion Limassol» θα είναι ο περιστρεφόμενος τροχός ύψους 140 μέτρων, που αναμένεται να προσφέρει πανοραμική θέα της συμπρωτεύουσας.



Με τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών για το έργο και με αφορμή τις αντιδράσεις που εισέπραξε η πρόταση από τον κόσμο (θετικές και αρνητικές ), η σελίδα «Cypriot. ai» με τη βοήθεια του ΑΙ έφτιαξε μια μίνι παρουσίαση για το πώς θα είναι η νέα εικόνα της περιοχής του Μόλου στη Λεμεσό εάν τελικά αποκτήσει τον επιβλητικό τροχό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ