Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αθλητές μας που αγωνίζονται σήμερα στο Παρίσι

Το πρόγραμμα της ημέρας.

Article featured image
Article featured image


Στη θάλασσα της Μασσαλίας συνεχίζουν το Σάββατο τον αγώνα στα Laser οι Κύπριοι ιστιοπλόοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή.

Κατά τη δεύτερη μέρα, ο Κοντίδης ανέβηκε στην τέταρτη θέση, κερδίζοντας δύο θέσεις στην κατάταξη με 27 βαθμούς ποινής.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ήταν λιγότερο ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας, συγκριτικά με την πρώτη και ο λόγος ήταν η 27η θέση στην πρώτη κούρσα της ημέρας, η οποία ουσιαστικά τον υποχρεώνει να κινηθεί στις επόμενες έξι με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτό διότι δεν έχει περιθώριο για άλλη κακή κούρσα μιας και μπορεί να διαγράψει μόνο μία επί συνόλου δέκα που είναι προγραμματισμένες έως και τη Δευτέρα (05/8).

Την ίδια ώρα, βελτιωμένη εμφανίστηκε η Μαριλένα Μακρή στη δεύτερη ημέρα του αγώνα των ILCA 6 στην Ολυμπιακή Regatta που γίνεται στη Μασσαλία.

Η 21χρονη ιστιοπλόος μπορεί να παρέμεινε στην 32η θέση που κατείχε και την Πέμπτη, ωστόσο, την Παρασκευή μπήκε για πρώτη φορά στο Top20 με μια 17η θέση στην πρώτη κούρσα, ενώ είχε και μια 29η.


Διήμερη δράση για την Κωνσταντίνα Νικολάου στο Σκητ


Διήμερη δράση για την Κύπρια πρωταθλήτρια, Κωνσταντίνα Νικολάου, στο Chateauroux Shooting Ctr, στο αγώνισμα του Σκητ, η οποία αρχίζει την προσπάθειά της το πρωινό του Σαββάτου, 3 Αυγούστου.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια, έριξε στις 09:00 την πρώτη πούλα, δηλαδή τους πρώτους 25 δίσκους (1ος γύρος), στις 11.20 αναμένεται να ρίξει τη δεύτερη (2ος γύρος) και στις 13.50 την 3η, δηλαδή σύνολο 75 δίσκοι.

Την επόμενη μέρα, 4 Αυγούστου, θα ρίξει ακόμα δύο πούλες, δηλαδή ακόμα 50 δίσκους, την πρώτη στις 10.10 και την τελευταία, στις 12.00. Γύρω, στις 12:30 περίπου θα γίνει γνωστή και η κατάταξη.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα αρχίσει στις 15:30. Από τις 29 αθλήτριες που θα προκριθούν στον τελικό οι 6.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ