Και δεύτερος Κύπριος στο #SurvivorGr

Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο εκ Πάφου ορμώμενος νέος παίχτης κατάγεται από την ίδια περιοχή που κατάγεται και ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Article featured image
Article featured image

Πέντε νέοι παίκτες έκαναν την είσοδο τους στο «Survivor» που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Ένας εξ αυτών ο 36χρονος επιχειρηματίας από την Πάφο Βλαδίμηρος Σιήκκης.

Ο Βλαδίμηρος μεταφέρθηκε στο νησί της εξορίας όπου βρισκόταν μέχρι χθες η Ekaterina ολομόναχη μετά την αποχώρησή της. Έτσι δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα, το μέλλον της οποίας δεν γνωρίζουμε ακόμα. Συνεπώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ριάλιτι τρεις ομάδες, ενώ οι παίκτες των Αετών και των Τίγρεων δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη της τρίτης ομάδας.

Ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, είναι 29 ετών, κατάγεται από τη Γεροσκήπου και έχει σπουδάσει Business Administration στη Θεσσαλονίκη με μεταπτυχιακό στο Marketing Management στη Νέα Υόρκη. Σήμερα εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση, είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αφροδίτη Γεροσκήπου FC», ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει εκδηλώσεις και μεγάλες συναυλίες με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μουσικής.



Σημειώνεται πως χθες μαζί με τον Κύπριο παίκτη, στο Survivor μπήκαν επίσης η 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η προπονήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Κερασιώτη, το μοντέλο και αθλήτρια Μαίρη Πετεινάρη και ο δημοσιογράφος από τη Σύρο, Μιχάλης Κονδύλα.

Με πληροφορίες από I love Style

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ