Ξεψαχνίσαμε το προφίλ του Κύπριου TikToker που μπήκε στο Survivor (και κάπως διχαστήκαμε)

Το προφίλ του παρακολουθούν σχεδόν 26 χιλιάδες χρήστες. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Το «Survivor» ξεκίνησε τη Δευτέρα και το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα στους παίκτες βρίσκεται και ο Κύπριος TikToker, Απόστολος Μιχαήλ.

Ο Απόστολος Μιχαήλ είναι 30 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, σπούδασε Επιστήμη του Αθλητισμού, ασχολήθηκε με το Crossfit, το Bodybuilding και είναι εξαιρετικός κολυμβητής. Στην πορεία ανακάλυψε το πάθος του για τη σάτιρα και την κωμωδία και τον κέρδισε το TikTok. Απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά videos, να σχολιάζει και να σατιρίζει οτιδήποτε τον εμπνέει και του φαίνεται αστείο.

Τα διάφορα βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ του στο TikTok, το οποίο παρακολουθούν σχεδόν 26 χιλιάδες χρήστες, είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα και κάπως cringe. Αδιαμφησβήτητα πρόκειται για ένα προφίλ που μπορεί να διχάσει.

Δείτε κάποια από τα βίντεο που ανέβασε:

@apostolosmic

Έχω αρχίσει να ανησυχώ..

♬ πρωτότυπος ήχος - Apostolosmic
@apostolosmic

QR code Κάθε φορά ξυπνάει το συνωμοσιολογικό μέσα μου

♬ πρωτότυπος ήχος - Apostolosmic
@apostolosmic Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε ακούσει μια "τέλεια" ιδέα για τατουάζ! #tattoo #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Apostolosmic

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ