Ιστορικό σουβλιτζίδικο της Λάρνακας κατεβάζει (προσωρινά) ρολά και αλλάζει πρόσωπο

Όχι, όμως, την ποιότητά του.

Article featured image
Article featured image

Για κάποιους οι αλλαγές είναι τρομακτικές και ίσως αχρείαστες, ειδικά όταν για πάνω από 7 δεκαετίες το προϊόν σου παραμένει αγαπητό και αναλλοίωτο. Ωστόσο, όταν ο κόσμος πηγαίνει μπροστά και όλα γύρω σου εξελίσσονται, το να μένεις πίσω, ίσως δεν αποτελεί και την καλύτερη πρακτική για την επιβίωσή σου.

Γι’ αυτό το λόγο, έπειτα από 76 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το ιστορικό σουβλιτζίδικο της Λάρνακας «Περούτσιος» ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους για σκοπούς ανανέωσης και φρεσκαρίσματος.

Αφορμή για την απόφαση αυτή υπήρξε, όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτησή τους οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, η ανάπλαση της περιοχής, η οποία θα διαρκέσει περί τους 6 μήνες, όσο διάστημα δηλαδή θα παραμείνει κλειστό και το μαγαζί.

305261370_600098655143745_3710852998450384442_n.jpg


Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,
Μετά από 76 χρόνια γεμάτα υπέροχες στιγμές, γεύσεις και αμέτρητα χαμόγελα, ήρθε η ώρα για ανανέωση. Λόγω της ανάπλασης της πλατείας Αλκής, τα Σουβλάκια Περούτσιος θα κλείσουν για περίοδο 6 μηνών την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 𝟐𝟐/𝟗.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!
Όμως, αυτό δεν είναι το τέλος. Θα επιστρέψουμε σύντομα στον ιδιο χώρο, με ανανεωμένη εμφάνιση, φρέσκιες ιδέες και πάντα πιστοί στις παραδοσιακές γεύσεις που αγαπήσατε.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε!
Με εκτίμηση,
Σουβλάκια Περουτσιος»

Με πληροφορίες από Check In Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ