Ούτε μια βδομάδα δεν έκατσε στο #SurvivorGr και αποχώρησε οικιοθελώς

Οι χρήστες του «Χ» σχολίασαν καυστικά την απόφαση παίκτη του παιχνιδιού επιβίωσης να αποχωρήσει οικιοθελώς μέσα σε πέντε μέρες.

Article featured image
Article featured image

Την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στον νέο κύκλο του «Survivor», που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Πάνας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, σε λιγότερο από μία εβδομάδα συμμετοχής.

«Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν συνάδει το μυαλό να είναι εκεί και το σώμα μου εδώ», είπε αρχικά ο Τάσος Πάνας στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του.

«Πολλές συγκυρίες με φέρανε στον Άγιο Δομίνικο, πολλές συγκυρίες με τραβούν μακριά. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, έχω ένα τράβηγμα στη μέση, υπερέκταση στο γόνατο, οι αστράγαλοι μου έχουν γίνει σαν του ελέφαντα, δεν μπαίνουν τα παπούτσια, όπως βλέπετε αγωνίζομαι, δεν παράτησα κανέναν αγώνα. Όσο εύκολα ήρθα, τόσο εύκολα νομίζω θα φύγω. Η απόφασή μου έχει παρθεί, το μυαλό μου είναι πίσω στην οικογένεια και στα παιδιά μου. Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τάσος Πανάς.


Η μικρή παραμονή του στο παιχνίδι δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του «Χ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ