2 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για την Κύπρια του #Tempting Fortune

Κάπου την έχουμε ξαναδεί.

Article featured image
Article featured image

Το Tempting Fortune που προβάλλεται από την τηλεόραση του «Σίγμα» με οικοδεσπότη τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι ένα νέο τηλεοπτικό project που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα προβολής του.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και η 42χρονη Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν από την Κύπρο, η οποία έχει δείξει από πολύ νωρίς την αγωνιστικότητά της και επειδή είμαστε σίγουροι πως αισθάνεστε ότι κάπου την έχετε δει ξανά, σας το επιβεβαιώνουμε.

Η Μαρί Ροζ, λοιπόν, ήταν εκείνη που είχε στείλει το μήνυμα της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, σε ένα έπαθλο επικοινωνίας, το μακρινό 2017, όταν ο ίδιος συμμετείχε για πρώτη φορά στο «Survivor». Εκείνη την περίοδο κάποιοι ανέφεραν ότι είχαν σχέση, γεγονός που ο ίδιος είχε διαψεύσει.


Επίσης την είδαμε πριν από δύο χρόνια στις auditions του GNTM, με καρέ ξανθό μαλλί και προσπάθησε να εξασφαλίσει μία θέση στο σπίτι των μοντέλων.


H Μαρί Ροζ δηλώνει ότι το Tempting Fortune είναι η ευκαιρία για να εκπληρώσει τους στόχους της και λόγω του χρηματικού επάθλου αλλά και της απήχησης που θα έχει μέσα από αυτό.

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της:


ena.png


dyo.jpg


tessera.png

pete.png


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ