(Μερακλής) ιερέας κάλεσε τους πιστούς σε προσκύνημα και κατέληξαν στα μπουζούκια

Ιερός λουλουδοπόλεμος.

Article featured image
Article featured image

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και που εύκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί τρόλ ή κατασκεύασμα της φαντασίας κάποιου, τελικά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ιερέας στην Ελλάδα κάλεσε τους πιστούς της ενορίας του για προσκύνημα σε μοναστήρι και τελικά κατέληξαν στα μπουζούκια.

Σύμφωνα με πιστή, ο ιερέας ενορίας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Αττικής κάλεσε πιστούς ενορίτες σε προσκυνηματική εκδρομή σε μεγάλο θαυματουργό Μοναστήρι στην περιοχή της Κορινθίας.

Η ημέρα όμως πήρε διαφορετική τροπή, και όπως αναφέρει η ενορίτισσα, ο ιερέας τελικώς τους συνόδευσε σε μπουζούκια στα οποία παρέμειναν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά τα μπουζούκια ξεκίνησαν τελικά για το προσκύνημά τους στο Μοναστήρι όμως έφτασαν στις 03:00 το βράδυ και δεν έγιναν δεκτοί από την Ηγουμένη, η οποία προέβαλε ως δικαιολογία την παρέλευση του ωραρίου με αποτέλεσμα τα 35 άτομα να κοιμηθούν στο λεωφορείο.

@ekklisiaonline Ιερεας και ενοριτες στα μπουζουκια πριν το Μοναστηρι#foryouu #giasena #karagiannis #iereas ♬ πρωτότυπος ήχος - Εκκλησία Online

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ