Για τον Τζουντ Λο το πιο τρομακτικό ζώο εκεί έξω είναι ο φασίστας homo sapiens

Και, δυστυχώς, δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Article featured image
Article featured image

Ο Τζουντ Λο βρέθηκε στο στούντιο του «The Late Show» και, κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής Στίβεν Κολμπέρ του έκανε μια φαινομενικά αθώα και χιλιοειπωμένη ερώτηση. Ερωτήθηκε, λοιπόν, ο Τζουντ Λο «ποιο είναι το ζώο που τον τρομάζει πιο πολύ» και ο ηθοποιός, χωρίς κανένα δισταγμό, απάντησε «ο φασίστας Homo Sapiens».

Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο συμβατές έννοιες είναι η σοφία και ο φασισμός (homo sapiens μεταφράζεται ως ο «σοφός άνθρωπος») καθώς τα δεινά που ο φασισμός προκάλεσε (και προκαλεί) στην ανθρωπότητα είναι ενδεικτικά της επικινδυνότητας αυτού και των υποστηρικτών του.

Πάντως, η αποστομωτική απάντηση του Λο, έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από το κοινό, όσο και από τον ίδιο τον Κολμπέρ, ο οποίος, μάλιστα, πρόσθεσε: «Δυστυχώς, δεν ανήκουν πλέον στα είδη προς εξαφάνιση. Έχουν ανακάμψει στ’ αλήθεια».



Το «The Late Show» είναι μια από τις δημοφιλέστερες βραδινές εκπομπές στις ΗΠΑ, με οικοδεσπότη τον διάσημο κωμικό Στίβεν Κολμπέρ. Η εκπομπή προβάλλεται από το δίκτυο CBS και έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την πολιτική σάτιρα και την κοινωνική κριτική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ